Imaš biciklu? Role? Ja jednom tjedno trčim pi Marjanu s znam i bikom ga obići kao dio ture.Nisam ,al da mogu volila bi bas tamo ,mozda bi se natirala cesce na Marjan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš biciklu? Role? Ja jednom tjedno trčim pi Marjanu s znam i bikom ga obići kao dio ture.Nisam ,al da mogu volila bi bas tamo ,mozda bi se natirala cesce na Marjan
Hobo odrolaj do kristalneImaš biciklu? Role? Ja jednom tjedno trčim pi Marjanu s znam i bikom ga obići kao dio ture.
Imala je jedna prostitutka prostor u Varoš, nije baš kao u Buži, ali opet nije baš diskretno jer svako vidi da dolaziš kod nje .Ako je Varoš to ti je ko u onoj Buži...sve se čuje i zna
Ne dolazi u obzir Maserka je intelektualka.a Patak če u školu kod njeSigica ide Ck, ti imaš Anu u Ripusti nama u St da se dogovorimo oko maserke...jel pošteno?
Daleko mi brate, i ali ne vidiš da se karamo žestokoHobo odrolaj do kristalne
Jesi bio kod Helene Linde dok je bila u Senjskoj?Imala je jedna prostitutka prostor u Varoš, nije baš kao u Buži, ali opet nije baš diskretno jer svako vidi da dolaziš kod nje .
E da, udješ u dvor i otvoriš onu kapiju koja se baš čuje, ono diskrecijaJesi bio kod Helene Linde dok je bila u Senjskoj?
Prvih 100 € ( 30 min)mi je otišlo dok sam došo do zraka i malo se pribrao od penjanjaJesi bio kod Helene Linde dok je bila u Senjskoj?
Meni uspon nije bio problem.Prvih 100 € ( 30 mi )mi je otišlo dok sam došo do zraka i malo se pribrao od penjanja
Nemam al mi je rekla prija da se moze iznajmit na koliko te volja ,mislim kupila bi je al je u stanu nemam di drzat u salonu jos manje a isprid vrata mi nije bas nesto sigurno s obzirom da kradu i robe sa susila . Odem i ja nekad trcati i po marjanu al nemam vrimena za cesce uz tri put tjedno trening tjesim se ka da ipak nesto " radim"Imaš biciklu? Role? Ja jednom tjedno trčim pi Marjanu s znam i bikom ga obići kao dio ture.
Ja vas vise ne mogu polovitDi ste stali
Lovačke pričeDi ste stali
Patak skače na svakoga ko spomene maserkuJa vas vise ne mogu polovit
Ne daj to patkovinaMuvaju se oko Maserke jebači
Nema šanse ovi ko u hičkok filmu PticeNe daj to patkovina
Tel: 064/677-677
|
|
|