Patak
Well-known member
Ne glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenjeSta ti mislis da ja imam srece u zivotu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenjeSta ti mislis da ja imam srece u zivotu?
Patak da je to tako jednostavno i ja bi igaralaNe glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenje
Vidiš koji Juda mod hahaDakle.. Ako sam dobro ulovila Mod, izdao si patka i preoteo mu djevojku![]()
Alo opet piješ sirup daj Patku brojeve ljut ko RisPatak da je to tako jednostavno i ja bi igarala
Ukratko:Cekajte di ste stali, pokusavam vas polovit..
I ti sine Kozjački BruteUkratko:
Patak podmetnuo Modu maserku da sebi oslobodi put do tebe.
Haos... A ja volim venturu kojeg nemaUkratko:
Patak podmetnuo Modu maserku da sebi oslobodi put do tebe.
Kao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...Haos... A ja volim venturu kojeg nema
Ti voliš samo mene , jel jasno ?Haos... A ja volim venturu kojeg nema
Ja volim sve ljude dobrog srcaTi voliš samo mene , jel jasno ?
JebeKao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...
Moja kraljicaJa volim sve ljude dobrog srca![]()
Ne prosipaj moje fore, to sam ti ja napisao na wapp da vlažiš na Plovka i to je istina . Plovak je manga, podsjeća me na mene u mlađim danima , vidim nasljednika na pozornici . Dobar je !!!Kao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...
Kurca ljubavi , ispravak krivog navoda .Ja volim sve ljude dobrog srca![]()
Da, dobra je foraNe prosipaj moje fore, to sam ti ja napisao na wapp da vlažiš na Plovka i to je istina . Plovak je manga, podsjeća me na mene u mlađim danima , vidim nasljednika na pozornici . Dobar je !!!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|