Patak
Well-known member
Ne glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenjeSta ti mislis da ja imam srece u zivotu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenjeSta ti mislis da ja imam srece u zivotu?
Patak da je to tako jednostavno i ja bi igaralaNe glumi daj brojeve Tebe Patak vodi na krstarenje
Vidiš koji Juda mod hahaDakle.. Ako sam dobro ulovila Mod, izdao si patka i preoteo mu djevojku
Alo opet piješ sirup daj Patku brojeve ljut ko RisPatak da je to tako jednostavno i ja bi igarala
Ukratko:Cekajte di ste stali, pokusavam vas polovit..
I ti sine Kozjački BruteUkratko:
Patak podmetnuo Modu maserku da sebi oslobodi put do tebe.
Haos... A ja volim venturu kojeg nemaUkratko:
Patak podmetnuo Modu maserku da sebi oslobodi put do tebe.
Kao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...Haos... A ja volim venturu kojeg nema
Ti voliš samo mene , jel jasno ?Haos... A ja volim venturu kojeg nema
Ja volim sve ljude dobrog srcaTi voliš samo mene , jel jasno ?
JebeKao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...
Moja kraljicaJa volim sve ljude dobrog srca
Ne prosipaj moje fore, to sam ti ja napisao na wapp da vlažiš na Plovka i to je istina . Plovak je manga, podsjeća me na mene u mlađim danima , vidim nasljednika na pozornici . Dobar je !!!Kao da se naljutio otkad sam pocela vlaziti na Plovkove recenzije...
Kurca ljubavi , ispravak krivog navoda .Ja volim sve ljude dobrog srca
Da, dobra je foraNe prosipaj moje fore, to sam ti ja napisao na wapp da vlažiš na Plovka i to je istina . Plovak je manga, podsjeća me na mene u mlađim danima , vidim nasljednika na pozornici . Dobar je !!!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|