M
Mozart deleted
Guest
Ne treba covjeku uskracivat srecu, lijepo je da i njemu cvijece rasteJbt kako si mu se obradovao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba covjeku uskracivat srecu, lijepo je da i njemu cvijece rasteJbt kako si mu se obradovao...
Ništa nije uništeno i neće se uništiti . Sve će to završiti i život ide dalje .Ali smeta ljudima ciji je zivot i posao vezan uz to a radi cega... Smeta ugostiteljima, cuvarima, cistacima, dobavljacima robe.. Puno je ljudi u toj bransi, nisu samo kuhari i konobari. Cijela jedna bransa je unistena
to ne znaci da im je dobro, upravo trose jer traze nesto sto ne mogu naci i uvijek se vracaju, to je kao kockar koji kocka, i pitas ga, sto bi te zadovoljilo da sad dobijes jackpot, svi kazu da, ali kad ga dobiju oni se vrate redovito i taj jackpot vrate, to je ljudska psiha. Jackpot je masta, iluzija, koju oni traze, kad dodje uzitak nije dobar, pa ne preostaje nista drugo nego povratak, to je ici u krug u zivotu. Ali eto, uzivajte.Sto pricas ti.. Sto se postavljas iznad svih.. Ljudi trose na sta zele, to je osobna stvar svakog covjeka..
ti si moja ljubavEto ti mod, ti zapravo trazis nesto sto ne mozes naci, ljubav svog zivota, a pred nosom ti je cijelo vrijeme
CO, s tobom sam se u svemu slagao što si do sada napisao, ali s ovim zadnjim mišljenjem nisam suglasan. Ovo što mi pojedinci trošimo cure sa PO, EGE i sličnih medija, nije ovisnost kao alkohol, kocka i droga i to nije traženje neke nedokučive iluzije. Stvar je jednostavna upotpunjujemo ono što nam nedostaje u našem krevetu. Npr. mlade i utegnute cure, neki opet krupnije i energičnije, dakle sumnjam da tražimo ono što bi htjeli imati u kuhinji, dnevnoj sobi ili crkvi. Ali kao i svako drugi imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, ali moraš biti svjestan da iza ovih lažnih imena pišu i oni koji se s tobom ne slažu.to ne znaci da im je dobro, upravo trose jer traze nesto sto ne mogu naci i uvijek se vracaju, to je kao kockar koji kocka, i pitas ga, sto bi te zadovoljilo da sad dobijes jackpot, svi kazu da, ali kad ga dobiju oni se vrate redovito i taj jackpot vrate, to je ljudska psiha. Jackpot je masta, iluzija, koju oni traze, kad dodje uzitak nije dobar, pa ne preostaje nista drugo nego povratak, to je ici u krug u zivotu. Ali eto, uzivajte.
Onda vise ne moras stalno trazititi si moja ljubav
Jbt SiGy pa ja sam zaboravio da smo se zakleli na ljubav ili smo previše ono veče popili pa se ne sjećamNavuce se covjek da moze za ne puno love jebati bilo kad, da se ne mora kleti u ljubav(osim kod mene) i da ima diskreciju ako je u braku i zeli malo promjene...ja kao zensko kuzim razmisljanje..
Jesmo u 1:15..zar se ne sjecasJbt SiGy pa ja sam zaboravio da smo se zakleli na ljubav ili smo previše ono veče popili pa se ne sjećam
ok shvacam, ja sam dosao do drugacije filozofije, ali ne osuđujem ja nikoga, niti se stavljam iznad drugih,CO, s tobom sam se u svemu slagao što si do sada napisao, ali s ovim zadnjim mišljenjem nisam suglasan. Ovo što mi pojedinci trošimo cure sa PO, EGE i sličnih medija, nije ovisnost kao alkohol, kocka i droga i to nije traženje neke nedokučive iluzije. Stvar je jednostavna upotpunjujemo ono što nam nedostaje u našem krevetu. Npr. mlade i utegnute cure, neki opet krupnije i energičnije, dakle sumnjam da tražimo ono što bi htjeli imati u kuhinji, dnevnoj sobi ili crkvi. Ali kao i svako drugi imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, ali moraš biti svjestan da iza ovih lažnih imena pišu i oni koji se s tobom ne slažu.
Ma neeee, ja sam tada rekao ne mogu otključati vrata ne vidim ključ, nisam rekao "ključna je ljubav"Jesmo u 1:15..zar se ne sjecas
Moji snovi nestali su s jutrom..Ma neeee, ja sam tada rekao ne mogu otključati vrata ne vidim ključ, nisam rekao "ključna je ljubav"
Sve 5, nema zlih primisli.ok shvacam, ja sam dosao do drugacije filozofije, ali ne osuđujem ja nikoga, niti se stavljam iznad drugih,
Nešto slabo sanjam kad sam mamuran, samo se budim žedan!!!!!Moji snovi nestali su s jutrom..
PrimjetiooooooooTko mi donese bocu viskija ja ga smatram covjekom svog zivota...
Sig ja donosim karton....Tko mi donese bocu viskija ja ga smatram covjekom svog zivota...
Samo pazi, nemoj onu brlju Old smugler ili Canadian, SiGy očekuje dobar burbon ili J. DanielsSig ja donosim karton....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|