old&ugly
Well-known member
Pa kako ne idu, sjeti se Tina Ujevića, pa taj nikad nije bio trijezan a pisao je najbolju poezijuHahahahaha znao sam da knjige i alkohol ne idu zajedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako ne idu, sjeti se Tina Ujevića, pa taj nikad nije bio trijezan a pisao je najbolju poezijuHahahahaha znao sam da knjige i alkohol ne idu zajedno
Ja mislim da je u Amdsa toliko iskustva kao da je 50-ogodišnjak, poderati će te kao stare novineNe znam za Mozarta al obicno ovi do 40 mi nisu bas bili...
Kako to misliš?Ne znam za Mozarta al obicno ovi do 40 mi nisu bas bili...
Vidjet cemo, vidjet cemo...Ja mislim da je u Amdsa toliko iskustva kao da je 50-ogodišnjak, poderati će te kao stare novine
stavi madrac na pod za svaki slucaj ako zelis citav krevetNe znam za Mozarta al obicno ovi do 40 mi nisu bas bili...
Fali inicijative, energicnosti... Ne konkretno kod tebe, kod svih ispod 40.Kako to misliš?
I nek pojača izolaciju i zvučnu i protivpotresnustavi madrac na pod za svaki slucaj ako zelis citav krevet
Zivi bili pa vidjeli...I nek pojača izolaciju i zvučnu i protivpotresnu
Netko, bojim se, neće preživjetiZivi bili pa vidjeli...
A neće biti direktno involviranNetko, bojim se, neće preživjeti
I da se guzica crveni ko ringovi sporeta sloboda cacakMalo me stisnes uz zid, povuces za kosu, omg pa nije tesko...
Pa potrgao sam ti obleku, još da sam te i počupao????Malo me stisnes uz zid, povuces za kosu, omg pa nije tesko...
Da pokazem Ventiu ugrize na straznjici?I da se guzica crveni ko ringovi sporeta sloboda cacak
Sve to ide u performans...Pa potrgao sam ti obleku, još da sam te i počupao????
Radi sta hocesDa pokazem Ventiu ugrize na straznjici?
Ja se ravnam po tebi. Da ti budeš energičnija onda bi i ja bio.Fali inicijative, energicnosti... Ne konkretno kod tebe, kod svih ispod 40.
Jesi sad i ti ljubomoran u pm....Radi sta hoces
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|