Sisata i guzata
Well-known member
Ok, drugi put cu ja tebe pocupat za kosuJa se ravnam po tebi. Da ti budeš energičnija onda bi i ja bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, drugi put cu ja tebe pocupat za kosuJa se ravnam po tebi. Da ti budeš energičnija onda bi i ja bio.
NikadJesi sad i ti ljubomoran u pm....
Malo empatije molim prema tom mladiću!!!!Da pokazem Ventiu ugrize na straznjici?
Pa kako kad sam ćelav??!!!Ok, drugi put cu ja tebe pocupat za kosu
Ma Ventya....Pa kako kad sam ćelav??!!!
Pa da gledam i čudim se. ima 3 dlake na glaviMa Ventya....
Radi što hoćešOk, drugi put cu ja tebe pocupat za kosu
Ja ne zvucim takoRadi što hoćeš
Ma imam za sta primitPa da gledam i čudim se. ima 3 dlake na glavi
Krivo je to ispalo, ispricavam se.Jos cekamo da i Marijole napise "radi sta hoces" i mogu na spavanje
Što pričaš??? Jedva si ga našla, još si pitala da nisam ja onaj s mikro kurcem.Ma imam za sta primit
Nee... Uhvstila sam ga preko traperica i kad je izletio pogodio me po faci....Što pričaš??? Jedva si ga našla, još si pitala da nisam ja onaj s mikro kurcem.
Znao sam, znao sam, alkohol ti zamuti vid, to si me primila za koljenoNee... Uhvstila sam ga preko traperica i kad je izletio pogodio me po faci....
Bit će bolje.Vi karate ono tipicno dosao sam na masazu... Skines se, oral, pa ja gore pa odostraga... Daj malo krvi tu...
A potom sam ga stavila u usta... Nije mi stao cijeli koliko je bio tvrd...Znao sam, znao sam, alkohol ti zamuti vid, to si me primila za koljeno
Nada umire zadnja...Bit će bolje.
Pa na koljenu nema mesa sama kostA potom sam ga stavila u usta... Nije mi stao cijeli koliko je bio tvrd...
A onda sam sjela na njega i energicno se nabijalaPa na koljenu nema mesa sama kost
Hej, pa vidiš da Amadeus odbrojava sate, a moj kolega Merijele ništa ne radi po tom pitanjuA onda sam sjela na njega i energicno se nabijala
Necu dalje nabrijat cu se a nema sexa dok M ne pojebe nesto...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|