Ti si frustrirana i zlaAjde ne sto ste jadni i mutavi i ruzni...vec sto ste zli do kosti. Frustrirani i zli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si frustrirana i zlaAjde ne sto ste jadni i mutavi i ruzni...vec sto ste zli do kosti. Frustrirani i zli.
Smradu retardirani... Ako ti netko kaze ne znaci ne. Nepismeni pacenice...Ma daj tipicno ,ti si glupa, koji kurac si ninju zavlacila za jednu pisljivu kavu, pola sata da si bila snjim na kavi on bi bio zadovoljan, totalno si promasena
Jesam. Kad mi se dira moje jesam. Gora i od sotone. Vidjet cesTi si frustrirana i zla
Ja mislim da si ti retardirana smradeSmradu retardirani... Ako ti netko kaze ne znaci ne. Nepismeni pacenice...
Kak to misliš možda nije ona možda je to njen famozni dečko jeldaMalo razmislite, cura je navodno jedva čekala da joj izbrišu profil, a sad ga je ponovo napravila dosta brzo da bi vas sve vrijeđala. Ovo mi jako smrdi.
Ajde onda "sig", odmah napiši koji je tvoj omiljeni topli napitak?Ja sam kajmai... Neka me se blokira nebitno mi... Ali veceras cu im se najebat majke
Ja sumnjam da je ovo sig. Ne znam tko je, ali brijem da nije ona.Kak to misliš možda nije ona možda je to njen famozni dečko jelda
Hahahaha koliko si glup boze...Kak to misliš možda nije ona možda je to njen famozni dečko jelda
Tako je frende lažljivica običnaMa daj tipicno ,ti si glupa, koji kurac si ninju zavlacila za jednu pisljivu kavu, pola sata da si bila snjim na kavi on bi bio zadovoljan, totalno si promasena
I jesam, da, imas sta protiv? Sta te boli? Jer te ne zelim ni za pare, kao ni pedereraTako je frende lažljivica obična
Ti si glupaHahahaha koliko si glup boze...
Napusi se zajedno sa onim mrtvim pacenikom od venture koji ce crknut samTi si glupa
Mene ne boli ništa a tebe pička boliI jesam, da, imas sta protiv? Sta te boli? Jer te ne zelim ni za pare, kao ni pederera![]()
Uuh al si mi odgovorio...Mene ne boli ništa a tebe pička boli
Puši kurac kurvoNapusi se zajedno sa onim mrtvim pacenikom od venture koji ce crknut sam
Ma naravno da nije frende, vidiš da ignorira moje pitanjeJa sumnjam da je ovo sig. Ne znam tko je, ali brijem da nije ona.
Ne Ninja, nemoj nasjedat, nemoj bit naivan jednom u životu. Pitaj Sig koji joj je omiljeni napitak, na preporuku čitatelja Maxmaxa10.Ti si glupa
Ninja ne, nemoj se prespustit emocijama, kritički razmišljaj.Puši kurac kurvo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|