A ti odgovoriš na jednu poruku a onda dalje ništaSig...kakva ti to ekipa, ninja, federer ?
Ovi koji su bili donekle normalni, sve si ih pojebala i razbijezali se....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti odgovoriš na jednu poruku a onda dalje ništaSig...kakva ti to ekipa, ninja, federer ?
Ovi koji su bili donekle normalni, sve si ih pojebala i razbijezali se....
Ninja odjebava te ko balavcaNemoj još ići slatkice
Jebes sve, federer kupio nove siseDa dobim na lotu unajmio bi je za 3 godine svaki dan i nitko nebi došao na red
Na* 3 godine bi je unajmioDa dobim na lotu unajmio bi je za 3 godine svaki dan i nitko nebi došao na red
NeNinja, jel ti se desilo da ti koja zalupi vratima kad te vidi?
Kupio bi i ja mislim njoj ne sebi. Da ne shvati netko pogrešnoJebes sve, federer kupio nove sise
Macane ti ne provociraj NinjuNinja odjebava te ko balavca
Normalne ga ne pustaju ahahh
Ti ces guzicu... To je 2 hiljade eura skupljeKupio bi i ja mislim njoj ne sebi. Da ne shvati netko pogrešno
Ne provociram al jebote zeno covijek Ce prije stec uvijete za penziju nego tebe upoznatMacane ti ne provociraj Ninju
Da, nakon drugog dana bih je ispalio kroz prozor.Pa tko može pušiti tri godine???Da dobim na lotu unajmio bi je za 3 godine svaki dan i nitko nebi došao na red
Pitat ga treba. Jel mu taksisti otkazu vožnju kad vide ko im prihaja v auto.Ninja, jel ti se desilo da ti koja zalupi vratima kad te vidi?
Jura jesi rijesio problem s alkoholom iki i dalje cugas ?Kupio bi i ja mislim njoj ne sebi. Da ne shvati netko pogrešno
Opa pa tebi je stvarno stalo do mene slatkiceMacane ti ne provociraj Ninju
Pa vidis i samJura jesi rijesio problem s alkoholom iki i dalje cugas ?
Pa ne 3 godine bez prestanka, puši šta ja znam 20 min sex pauza. Pred kraj dana opet isto i tako 2x puta dnevno, to bi moglo proći.Da, nakon drugog dana bih je ispalio kroz prozor.Pa tko može pušiti tri godine???
Jos nisi shvatila da sam ozbiljan i poslovni covjek, brzo ce doci opet moj godisnji da dodem u hrvatsku, i naravno uzivat ce opet zene u mom izgleda i novcanik, eto to je to od meneAli djelujes mi tako aj kucaj u trazilicu.. Mad max
Hvala i zBogomJos nisi shvatila da sam ozbiljan i poslovni covjek, brzo ce doci opet moj godisnji da dodem u hrvatsku, i naravno uzivat ce opet zene u mom izgleda i novcanik, eto to je to od mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|