Sam gatajČe da ti gatam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam gatajČe da ti gatam
Znači nije ti važno ako sam ružan slatkice jelda ?Ma nije ti bitan izgled.Žene vole dominaciju.Žene vole kad si MUŠKO
Imaš mnogo sreće u ljubavi.Ako želiš da je i dalje imaš,NESMJEŠ NIKAD VIŠE DA PLATIŠ ŽENI ZA SEXSam gataj
Ooo dobrodosaoo prijatelju... Ma nisu to moji to su od viki... Ja ucim federera da kartice i izgled ne zadrzavaju zeneSig...kakva ti to ekipa, ninja, federer ?
Ovi koji su bili donekle normalni, sve si ih pojebala i razbijezali se....
Ugl ne znam ni ja sta tu radim iskreno...Ooo dobrodosaoo prijatelju... Ma nisu to moji to su od viki... Ja ucim federera da kartice i izgled ne zadrzavaju zene
Ok vidovita slatkicaImaš mnogo sreće u ljubavi.Ako želiš da je i dalje imaš,NESMJEŠ NIKAD VIŠE DA PLATIŠ ŽENI ZA SEX
Ninja, jel ti se desilo da ti koja zalupi vratima kad te vidi?Znači nije ti važno ako sam ružan slatkice jelda ?
Znam da nije samo to, ima jos puno stvari koje zene vole i trebajuSvaka cast ali mislim da se ne bi trebao ogranicavat samo na to.. Brzo to zenama dosadi..
Dragi ovo je šala.A sad vam vaša slatkica želi laku noć.Ok vidovita slatkica
Jer je Jura ludji i gori od mene ahhhaUgl ne znam ni ja sta tu radim iskreno...
Tjesim se valjda... Nemam pojma
Po čemu si došla do tog zaključka?Jer je Jura ludji i gori od mene ahhha
Ali djelujes mi tako aj kucaj u trazilicu.. Mad maxZnam da nije samo to, ima jos puno stvari koje zene vole i trebaju
Za tarotDaj meni gataj slatkice jel ću se naći sa tobomImaš mnogo sreće u ljubavi.Ako želiš da je i dalje imaš,NESMJEŠ NIKAD VIŠE DA PLATIŠ ŽENI ZA SEX
Po tome sto pjevas serenadu ispod prozora zeni koju si vidio 2 x u zivotu ahahah.. S nama je jos i venturaPo čemu si došla do tog zaključka?
Da mi nisi rekla nebi znao hvala na infoDragi ovo je šala.A sad vam vaša slatkica želi laku noć.
Nemoj još ići slatkiceDragi ovo je šala.A sad vam vaša slatkica želi laku noć.
Ne odgovaraj ninja AKO BOGA ZNAŠNinja, jel ti se desilo da ti koja zalupi vratima kad te vidi?
Da dobim na lotu unajmio bi je za 3 godine svaki dan i nitko nebi došao na redPo tome sto pjevas serenadu ispod prozora zeni koju si vidio 2 x u zivotu ahahah.. S nama je jos i ventura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|