Jesi provjeria? Jel iima
Možda imaju kurac pa se uplase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi provjeria? Jel iima
Možda imaju kurac pa se uplase
Pa kaj ti nije lijepo na moruJa cekam da me se konacno blokira... Ne mogu ja vise
Dan drugi gotov, hocu doma
Je al meni dva dana dost, pocrnila, plivala, nazderala se i sad mi se ide kuciPa kaj ti nije lijepo na moru
Hej dušo ko nam brani, da bude sve isto ko i lani. To još nisam doživia da nekon nakon 2 dana dopizdi more. Probaj na normalnu plažu iti morti bu kaj boljšeJa cekam da me se konacno blokira... Ne mogu ja vise
Dan drugi gotov, hocu doma
Tko tebe vrijeđa slatkice ?Moga bi ti ostati bez svog k.....Zašto vrijeđaš?
Danas sam bila na normalnoj JuraHej dušo ko nam brani, da bude sve isto ko i lani. To još nisam doživia da nekon nakon 2 dana dopizdi more. Probaj na normalnu plažu iti morti bu kaj boljše
A pojebala hahaJe al meni dva dana dost, pocrnila, plivala, nazderala se i sad mi se ide kuci
Ne nosim mob na plazuDošla je, sad je gotovo jebiga zakasnili smo
Necemo o intimnim detaljima...A pojebala haha
Nisan ja Jura. Nemam pojma di je taj. Morti pijan lezi v nekom kanalu i tuguje za Viki.Danas sam bila na normalnoj Jura
Do nudisticke imas sat hoda kroz sumu e to mi se nije islo...
Zašto je to uvreda? Htio sam te spasitiMoga bi ti ostati bez svog k.....Zašto vrijeđaš?
I dalmatinski i zagorski eee.... Krv iz ociju..Nisan ja Jura. Nemam pojma di je taj. Morti pijan lezi v nekom kanalu i tuguje za Viki.
Zato sam je mislio spasitiNe nosim mob na plazu
Spasiti od kogaZašto je to uvreda? Htio sam te spasiti
Dušo znam ja plivati među piranama.Zašto je to uvreda? Htio sam te spasiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|