Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije... Evo doslo miĐizus SiG..., ako ovo "otvoreno pismo" nije opet neka zafrkancija, svaka ti čast! Meni si emocije razbucala njime...![]()
Lijepe i iskrene želje Venturi.Dakle... Bit ce mi drago da se zaljubis nekad u neku... Ne ovako kao ja vec u neku normalnu zenu bez psih smetnji i tragova, rana, kojecega... I da iskusis taj osjecaj zapravo... Jer neusporediv je sa placenim... Daj sebi priliku
I rijetki rijetke...Normalni privlači normalnog.
"Normalno" je najgluplja riječ za opis neke osobe...Nenormalno još i više...možeš kazati da se netko ponaša uobičajeno, prosječno a netko drugi više ili manje odskače od tih unaprijed definiranih obrazaca...mislim da pojam normalno forsiraju oni koji se boje biti drugačiji u bilo kojem smislu...Lijepe i iskrene želje Venturi.
Međutim, kako naći ženu bez psih. smetnji, tragova, rana, koječega ... Npr. ja se spanđam upravo sa takvim ženama. Samo se takve zakače na mene. Nenormalni privlače nenormalne.
Moj zaključak je treba se normalizirati.
Normalni privlači normalnog.
I ja ću tebi napisati pismo u ppEvo ajmo malo zanimljivosti unijeti...
Napisat cu tu otvoreno pismo Venturi... A tu cu ga napisat jer sam i ja pridonijela da se stvori ta fama o njemu kao zaljubljeniku, itd...
Dakle...oprosti ventura sto sam te tada napala(ti znas sto je bilo) ...
Nisi ti bio kriv... Ja sam bila ljuta na sebe...
A kasnije sam shvatila da ti nisi bio razlog, vec nesto posve deseto...
Istina je da se ti i ja tad nismo trebali naci i jbg...covjek uci dok je ziv...
Dakle oprosti za svaku ruznu rijec, ti si kao suradnik bio uvijek fer igrac...
Nikad se necemo vise vidjet jer bi da te primim poslje svega bila teska lignja i ne znam kako bi sebe gledala u ogledalo... Tako da eto...
Drugo... Ja ti ne mogu vise pruzit gfe i ljubljenje koje ti trazis jer se ne mogu ljubit s tobom a mislit na njega... Ono fuj je, priznat ces i sam...
Ali eto da ljudi znaju da si uvijek postovao dogovor, bio korektan, tocan, skroz ok lik i ako si zabrijao neke stvari previse zabrijao si mojom krivicom... Jer moja zajebancija zadnjih mjeseci bila je bas hard i tesko je bilo razlucit...
Dakle... Bit ce mi drago da se zaljubis nekad u neku... Ne ovako kao ja vec u neku normalnu zenu bez psih smetnji i tragova, rana, kojecega... I da iskusis taj osjecaj zapravo... Jer neusporediv je sa placenim... Daj sebi priliku
ali neki koji su nenormalni mogu bit ludi i napravit veliku štetu"Normalno" je najgluplja riječ za opis neke osobe...Nenormalno još i više...možeš kazati da se netko ponaša uobičajeno, prosječno a netko drugi više ili manje odskače od tih unaprijed definiranih obrazaca...mislim da pojam normalno forsiraju oni koji se boje biti drugačiji u bilo kojem smislu...
A napustio nas...Šta je to bilo sa patkom?
Da evo... Znas sta sam zakljucila razmisljajuci malo o svemu...Lijepe i iskrene želje Venturi.
Međutim, kako naći ženu bez psih. smetnji, tragova, rana, koječega ... Npr. ja se spanđam upravo sa takvim ženama. Samo se takve zakače na mene. Nenormalni privlače nenormalne.
Moj zaključak je treba se normalizirati.
Normalni privlači normalnog.
Da, zapravo prije nesvakidasnji... E sad jel to zato sto i ja vodim "nesvakidasnji" zivot, lako moguce... Ali naucis cijeniti te neke osobine kod ljudi koje covjek nekog normalnog zivota nema toliko izrazene... Snalazljivost i borbenost npr..."Normalno" je najgluplja riječ za opis neke osobe...Nenormalno još i više...možeš kazati da se netko ponaša uobičajeno, prosječno a netko drugi više ili manje odskače od tih unaprijed definiranih obrazaca...mislim da pojam normalno forsiraju oni koji se boje biti drugačiji u bilo kojem smislu...
Koliko znam to bi otprilike bilo naglo se naljutit di sam se ja ljutio i na kogaNesto nam se Jura razgoropadio...sta se desava sa njme..da nerazvlacim karte...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|