U Zagrebu . Ne znam di si ti . Možda tebe ne pikaju. Isto ko sto ne pikaju mog tatu, al mene sestru i mamu vole.Pa gdje si ti Jura kod mene nema komaraca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Zagrebu . Ne znam di si ti . Možda tebe ne pikaju. Isto ko sto ne pikaju mog tatu, al mene sestru i mamu vole.Pa gdje si ti Jura kod mene nema komaraca
To su afrički bešumni komarci. Istisnuli su naše domaće koji su zujali.To je mucki provokator. Prije komarci su bar zujali oko glave , a današnji sam dođe upikne i zbriše . Dubrad jedna kad ga nađem ima da ga nema. Nek sebe pika
I ja u Zg u Gajnicama a pikaju i mene ali danas neU Zagrebu . Ne znam di si ti . Možda tebe ne pikaju. Isto ko sto ne pikaju mog tatu, al mene sestru i mamu vole.
Ma dubre malo tigrasto afričko azijsko čije već.To su afrički bešumni komarci. Istisnuli su naše domaće koji su zujali.
Napisao sam dosta recenzija al ni jednu o nekoj našoj curi, samo Latine, Ukrajinke koje je SiG usporedila s putujučim cirkusom a nije daleko od istine.@Big Joe ti kao pisac recenzija reci sto misliš o temi . Da li je pisanje recenzija narušavanje diskrecije ili nije. Sto bi sve Latine trebale rec onda dečku koji je pisao za svaku Recenziju. Mislim ja mu skidam kapu em se istrošio em uvijek pisao poštene recenzije a ne ko Dida dođe i piše voli festival kako je jebao 3 minute i pitao kako mama tata otišao pod tus i doma drkat
Svaka cast, objasnio...Napisao sam dosta recenzija al ni jednu o nekoj našoj curi, samo Latine, Ukrajinke koje je SiG usporedila s putujučim cirkusom a nije daleko od istine.
Mislim da njih nije briga pišu li se recenzije, zapravo mislim da je njima to korisno za posao. Da je njima do diskrecije ne bi objavljivale oglase s licem i sl.
S našim je curama ipak drugačije, tu su među nama, možda je svako jutro vidiš u dućanu i sigurno joj ne bi bilo drago da je se po nekom detalju prepozna i da svi znaju čime se bavi u slobodno vrijeme.
Zato nisam, a i neću pisati recenzije o našim curama.
Bas tuzno signaliziranje vrline. Ka prvo kako bi ona znala da ju je neko pripozna? I cak da ju neko pripozna mislis da ce joj pric i rec "e ti si ona kurva sa PO"? Poptuno smisan i glup razlog al eto bitno da si ispa neki holier than thouNapisao sam dosta recenzija al ni jednu o nekoj našoj curi, samo Latine, Ukrajinke koje je SiG usporedila s putujučim cirkusom a nije daleko od istine.
Mislim da njih nije briga pišu li se recenzije, zapravo mislim da je njima to korisno za posao. Da je njima do diskrecije ne bi objavljivale oglase s licem i sl.
S našim je curama ipak drugačije, tu su među nama, možda je svako jutro vidiš u dućanu i sigurno joj ne bi bilo drago da je se po nekom detalju prepozna i da svi znaju čime se bavi u slobodno vrijeme.
Zato nisam, a i neću pisati recenzije o našim curama.
Odjebi sa tim američkim srannjima (signaliziranje vrline je njihov glupi izraz). Naši su gradovi takve selendre da možeš curi sjebati reputaciju u roku od par sati. kad se dogodi to, nemaš di nego van državeBas tuzno signaliziranje vrline. Ka prvo kako bi ona znala da ju je neko pripozna? I cak da ju neko pripozna mislis da ce joj pric i rec "e ti si ona kurva sa PO"? Poptuno smisan i glup razlog al eto bitno da si ispa neki holier than thou
Hahaha da, nemas di nego van drzave inace ce te forumasi pronaci hahah jel ti stvarno mislis je big joeov tekst bilosta drugo nego "vidite kako san ja divan krasan krepostan i castan ne bi ja recenzira hrvatice" mislin samo me zanima da li ti mislis da ce neki forumas npr ja vidit recenziju o "plava vitka i niska na malesnici" i onda kada vidim plavu nisku i vitku na malesnici ja bi joj prisa i reka "ee ti si kurva je li tako" koje preseravanje pretuznoOdjebi sa tim američkim srannjima (signaliziranje vrline je njihov glupi izraz). Naši su gradovi takve selendre da možeš curi sjebati reputaciju u roku od par sati. kad se dogodi to, nemaš di nego van države
Ako nešto ne razumiješ zašto se javljaš?Hahaha da, nemas di nego van drzave inace ce te forumasi pronaci hahah jel ti stvarno mislis je big joeov tekst bilosta drugo nego "vidite kako san ja divan krasan krepostan i castan ne bi ja recenzira hrvatice" mislin samo me zanima da li ti mislis da ce neki forumas npr ja vidit recenziju o "plava vitka i niska na malesnici" i onda kada vidim plavu nisku i vitku na malesnici ja bi joj prisa i reka "ee ti si kurva je li tako" koje preseravanje pretuzno
uvik imaš luđake koje vrebaju.ima ih sigurno odi koji samo gledaju.svaka cura u hrvatskoj će reći da kod nas ima pun kurac luđaka.dovoljno ti je samo malo vani pa slušati spike.Hahaha da, nemas di nego van drzave inace ce te forumasi pronaci hahah jel ti stvarno mislis je big joeov tekst bilosta drugo nego "vidite kako san ja divan krasan krepostan i castan ne bi ja recenzira hrvatice" mislin samo me zanima da li ti mislis da ce neki forumas npr ja vidit recenziju o "plava vitka i niska na malesnici" i onda kada vidim plavu nisku i vitku na malesnici ja bi joj prisa i reka "ee ti si kurva je li tako" koje preseravanje pretuzno
Ne vidin di san te nesto pitaAko nešto ne razumiješ zašto se javljaš?
A ko je tebe što pitao?Ne vidin di san te nesto pita
Naravno da ih ima, pa ima i na forumu tipova koji bi samo da drugi recenziraju pa oni to citaju i drkaju valjdauvik imaš luđake koje vrebaju.ima ih sigurno odi koji samo gledaju.svaka cura u hrvatskoj će reći da kod nas ima pun kurac luđaka.dovoljno ti je samo malo vani pa slušati spike.
Naravno da ih ima, pa ima i na forumu tipova koji bi samo da drugi recenziraju pa oni to citaju i drkaju valjda
To ne znaci da ne smijemo recenzirati domace cure jer eto ima pacijenta
Ja bi kad provan novu domacu napisa recenziju bez problema. Ovi koji hoce popovat i pravit se super moralno uzvisenim slobodno nastavite al nemojte se zavarav
to samo znači da recenzije moraju što manje osobnih detalja imat.Naravno da ih ima, pa ima i na forumu tipova koji bi samo da drugi recenziraju pa oni to citaju i drkaju valjda
To ne znaci da ne smijemo recenzirati domace cure jer eto ima pacijenta
Ja bi kad provan novu domacu napisa recenziju bez problema. Ovi koji hoce popovat i pravit se super moralno uzvisenim slobodno nastavite al nemojte se zavaravat haha
Pa da nećeš pisat stan i to. Nego sam link opiš šta radi i kako je to narušavanje diskrecije ne kužimto samo znači da recenzije moraju što manje osobnih detalja imat.
evo me kod kuće. bilo je riba al ne kolko sam očekivao. oko 150kgSomby ima li ribe?
To su ti 3 latineevo me kod kuće. bilo je riba al ne kolko sam očekivao. oko 150kg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|