Mali MIš
Active member
Ja ne jednom i u studenom.... Ako je bilo "bablje ljeto" bez nekih vjetrova, more zna biti prilično toplo još u listopadu, istina, ne kao u kolovozu naravno, ali čisto ugodno...Ko se u listopadu kupa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne jednom i u studenom.... Ako je bilo "bablje ljeto" bez nekih vjetrova, more zna biti prilično toplo još u listopadu, istina, ne kao u kolovozu naravno, ali čisto ugodno...Ko se u listopadu kupa .
Na 0:56 smo bili miL'avventura.
Ovo me podsjeća na Venturu i SiG.
Zanimljiva uvodna špica filma.
Venty i SiG pogledajte obavezno taj film.
Hvala, a da... Znam...Samo naprijed nikad rikverc
Bogami nismo....Na 0:56 smo bili mi
A idem 1.9 do 15.9...ma bit ce to ok sto se tice vremena, krajnji jug je u pitanju...Ljeto još traje.... I u listopadu more zna biti predivno za kupat se, a nema ove gungule... Stigneš još sve nadoknaditi, držim fige...!
Miro predugo smo trijezni i vidis sta se desavaA jel Jura jos vodi bitku sa komarcem...
Onda sam s nekom drugom to bioBogami nismo....
MoguceOnda sam s nekom drugom to bio
Treba to prekinutEvo za par sati biti ce 24h kako nisam nista popio...blizu sam rekorda...
a tko si ti?Doživjela te taman kad sam napisao da te ne doživljava
Tako je Sombi..priupitaj ga....a tko si ti?
možda je gay hahaTako je Sombi..priupitaj ga....
Konacno normalan video Bacha. To je zato sto sam ja u njemu.Jaoo Bach opet je poceo
Jbg nikad nisam bila fan "normalnih"...Konacno normalan video Bacha. To je zato sto sam ja u njemu.
Ma nisam ja ovo tu sta vi vidite....ne kužim te sigi. pa ti si jaka žena. kako te netko mogao uzdrmati tako na brzinu. pa bar ti nisi nekva početnica
Ma znam. A i dobro si stavila navodnikeJbg nikad nisam bila fan "normalnih"...
Samo posebnih
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|