Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ako je postujes kako kazes i ako te molila da ne objavis recenziju ili podatak trebalo je tako bitiMislim gle ja ne mogu znati kakva je dolje situacija, ja sam pricala za zg stvari koje sam prosla i mislim da oboje pretjerujete i da se koncentrirate na nesto potpuno nebitno zapravo
Postivaj starije i iskusnije. Tko je to rekao ?Sombi ti kao čovjek od kolko ono 55 godina bi trebao znati da je ženska intuicija zajebana stvar. Nije valjda da te ja od 26 godina moram učiti to. Kud ide ovaj svijet?Kada mi mladi moramo učiti starije neke stvari umjesto da j kontra .
Pa platio je njoj za te stvariA Sombi kako si ti mislio ici jebat za lovu i ostat anoniman...
A sta bi znali, da sam bila sa sombijemPa platio je njoj za te stvari
Brale da nije cila drzava i oni na olimpijadi bi znali jeli se slazes
Ajd decko odjebi i meni se vise nebracaj....JEL JASNOPa platio je njoj za te stvari
Brale da nije cila drzava i oni na olimpijadi bi znali jeli se slazes
Imamo i mi i porodicu i zivot i kriterije...A sta bi znali, da sam bila sa sombijem
Evo zaista nesto s cime bi se hvalila
Ne postoji muskarac s kojim bi se ja hvalila iz ovog posla, ne brini
Od 2016 nemas aktivne oglaseMoguce... Evo ja imam divne ljude koji nisu clanovi ovih budalastina gdje trosim vrijeme i to funkcionira savrseno...
Ja sam pogrijesila kad su mi pali kriteriji i pocela sma primat forumase
Relax cemu toliko ........njaAjd decko odjebi i meni se vise nebracaj....JEL JASNO
Jao, ti i ja smo dva svijeta razlicita...Od 2016 nemas aktivne oglase
Znaci sve nas stare musterije
A buuuuuu , ja sam Gargamel , zli čarobnjak , sve ću male štrumpfove strpati u kavezOd 2016 nemas aktivne oglase
Znaci sve nas stare musterije
Sigi , pa procitaj ponovno .Gle znaci Maserka radi godinama, a ja ju poznajem nekoliko mjeseci.... Ne znam kako ti nisi znao po tome gdje ides i sam kad dodes vidis i odlucis hoces ostat ili ne... Ja ne vidim problem... I rekla sam vec da mislim da ovdje ima nesto vise i da se u vas odnos ne mislim petljat...
Pa hocemo tako u nedogled.Tako je, ali to vazi i za drugu stranu.
A onda ok, sad znas i neces vise ici..Sigi , pa procitaj ponovno .
Bio jednom vidio dozivio i vise nikad. To podjelio s drugima da ne nasjednu. Petljas se kad joj lajkas i kad vidis da prolupala a ne pomazes joj vec ......
Sigi bio s tobom vise puta. Dobro te znam .
svako misli samo na svoju guzicu i da je njemu prisha a kad je njemu prisha zaboravi da drugi isto imaju frku.A onda ok, sad znas i neces vise ici..
Eto tako je to u ovom hobiju... Nekad je dobro, nekad popusis...
Ali zena ima pravo dalje nastavit sa zivotom i radom
Da upravu si kritika je bila da je dobra u poslu sto radi ali da je bahata i bezobrazna te da se ne zna kontrolirati i da vrijeđa korisnike koji uredno placaju je bila na mjestu.A onda ok, sad znas i neces vise ici..
Eto tako je to u ovom hobiju... Nekad je dobro, nekad popusis...
Ali zena ima pravo dalje nastavit sa zivotom i radom
Pls nisam razumio objasnisvako misli samo na svoju guzicu i da je njemu prisha a kad je njemu prisha zaboravi da drugi isto imaju frku.
A ako je tako bilo ok, svatko ima pravo na svoje misljenjeDa upravu si kritika je bila da je dobra u poslu sto radi ali da je bahata i bezobrazna te da se ne zna kontrolirati i da vrijeđa korisnike koji uredno placaju je bila na mjestu.
Ima ima ( nisam ja)A sta bi znali, da sam bila sa sombijem
Evo zaista nesto s cime bi se hvalila
Ne postoji muskarac s kojim bi se ja hvalila iz ovog posla, ne brini
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|