Sisata i guzata
Well-known member
A pa lako samnom jos lakse bez mene...Neka drkaju kurac do jutra baby![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa lako samnom jos lakse bez mene...Neka drkaju kurac do jutra baby![]()
Evo bas se javila, nekako mi se cini da se ipak nije zaljubila i da cu morati platiti ako budem htio ponoviti.Bwc reci u čemu je tajna da ti se polly javila.
Poslao sam joj, nakon pročitane pohvalne recenzije na Latinama, jednu poruku danas, jednu jučer... Ništa, nula bodova..Evo bas se javila, nekako mi se cini da se ipak nije zaljubila i da cu morati platiti ako budem htio ponoviti.
što kradeš nick moj
Block me ona ženska ruskinja ona ili ugasila netnakon što pitao za cijenu za fmf i jel ima frendicu i rekla kao da nema frendicu jedino ak ja imam curu i da je + 150 € i sad uopce joj poruke ne dolaze
Zaposlena ženaHaha javila se Polly i meni, javila se svima odjednom izgleda
Šta si dogovorio?Haha javila se Polly i meni, javila se svima odjednom izgleda
Ništa posebno. Zahvalio se na javljanju, naglasio da me zanima GFE i kad bi se mogli dogovoriti. Sad čekam da odgovori svima vama i uskladi sveŠta si dogovorio?
Tko prvi uspije dogovoriti predlažem da odradi tekstualni prijenos uživo, ko utakmicu, u kratkim crtama. Moglo bi biti zanimljivo..sad mi je poslala lokaciju ali po karti ispada da je to neki studio za jogu.. svašta
Čujem da dijelimo poštovanje prema crvenokosima. Sutra idem pa javim. Slutim lijepo iskustvo.Život prosječne maserke:
Kako da to napravi hahahahahTko prvi uspije dogovoriti predlažem da odradi tekstualni prijenos uživo, ko utakmicu, u kratkim crtama. Moglo bi biti zanimljivo..
Pa nisam spora je jako...Daj primjer kako bi to izgledalo iako se nisi dogovorio nema veue
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|