Patak
Well-known member
Da bolje da šutim Zapravo bolje se branit šutnjom nego lagat dam sebe U pravu siE ... Bolje da sutim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bolje da šutim Zapravo bolje se branit šutnjom nego lagat dam sebe U pravu siE ... Bolje da sutim![]()
Nagrada je vec tu u namaValjda svi čekaju nagradu
Stvar je izbora Hvala Bogu da je takoTako je patak ti ovo razumis ionako ja sam pokusala objasniti ovima sto se tek imaju probuditi![]()
Patak rekla sam da je bolje da ja sutim ne tiDa bolje da šutim Zapravo bolje se branit šutnjom nego lagat dam sebe U pravu si
Nismo kritični stogaPatak rekla sam da je bolje da ja sutim ne ti![]()
Pa moze se i za to iskoristitiMaserka jel ovo bio psiho test u okviru sig natjecanja?
Popraviću se, obećavam.Zbunili smo didu, jednostavnije je ic na EGE neg razumit Japance a dida
![]()
Samo skoci iz vlaka dida jednostavno je zapravoPopraviću se, obećavam.
I da obavezno ako nemas nabavi macku macke su ti zenSamo skoci iz vlaka dida jednostavno je zapravo... Neces se polomiti skocit ces u nove svjetove
![]()
A šta ako iskočin u Unešiću ?Samo skoci iz vlaka dida jednostavno je zapravo... Neces se polomiti skocit ces u nove svjetove
![]()
I meni je jer je sve vec u nama to je ko da na sebe skaces ratujes sa sobom il napadas sebeMeni je to osvajanje svemira presmiješno
Moze i dog aj necemo sad osudjivati al macka je boljaKozjak se čini kao dog person
Ako san se nečega boja u životu to su pasi...kad bi na Hvaru bija kod none i dida i šeta selon te vidija konja ili pasa u kali, rikverc trenutačni...Kozjak se čini kao dog person
Tamo je većina van škvareA šta ako iskočin u Unešiću ?
Puna mi je kuća ženskih....može neka ribica?I da obavezno ako nemas nabavi macku macke su ti zen
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|