Prvo pitanje jesi gay sorry?Tarifa
2. Jel si došao podjebavat pošten narod ili imaš konkretni razlog zašto si tu? Vidio da ovi novi ponekad sam podjebavaju pošten narod pa moram pitat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo pitanje jesi gay sorry?Tarifa
Ja se nesjecam da te je neko pitao išta?Prvo pitanje jesi gay sorry?
2. Jel si došao podjebavat pošten narod ili imaš konkretni razlog zašto si tu? Vidio da ovi novi ponekad sam podjebavaju pošten narod pa moram pitat.
Jura reci hura i u krpeJa se nesjecam da te je neko pitao išta?
Bistrine na jednom mjestu hahahaMa sve nekako... Ali ekipa koja skuplja, gleda lajkove...![]()
Možeš mi biti i ženaMogu ja biti kuma![]()
Ko zna Patak sto ce nam sutra donitMožeš mi biti i žena
Tak je patak u sridu...Možeš mi biti i žena
Vjerovatno sadaKo zna Patak sto ce nam sutra donit![]()
Miro šta kažu karteTak je patak u sridu...
Kako mislis...za tebe i maserku..ili..Miro šta kažu karte
Bitno da imamo tebe da se ne mutimo dalje... Mutimire iz ' Imackog' opet isprika normalnim ljudima od tamo ...Bistrine na jednom mjestu hahaha
I mene zanima bitno da nije neki iz imackogKako mislis...za tebe i maserku..ili..
Pa zašto neKako mislis...za tebe i maserku..ili..
E ovako stvari stoje patak.. u maserku ti je se zaljubio jeda gastarbajter iz Imotskog koji jedini nema merđu u imotskom..kada je to vidjela otpilila ga je...tako da ti ostajes joj jedini..Pa zašto ne
Pa ti samo o karoserijama pričaš na šaljivi način ali ciničnoE ovako stvari stoje patak.. u maserku ti je se zaljubio jeda gastarbajter iz Imotskog koji jedini nema merđu u imotskom..kada je to vidjela otpilila ga je...tako da ti ostajes joj jedini..
Previše neke gorčine u tvojim riječimaE ovako stvari stoje patak.. u maserku ti je se zaljubio jeda gastarbajter iz Imotskog koji jedini nema merđu u imotskom..kada je to vidjela otpilila ga je...tako da ti ostajes joj jedini..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|