maserkasplit
Well-known member
Cek evo sad pise i na nekom frankfurtskoimotskom.... A necu se ni spustavat vise odgovarat nema smisla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne pisas po rucniku daj umiremPazi ( nisam naglasila - da ne pisu u por tamo ) inace ja sjedim cijeli dan osvjezavam stranicu gdje sam stavila oglas cekajuci da se tamo posalje poruka .. to je kao da ti netko na plazi kaze da nije naglaseno da ne pisas po tudjem rucniku... Nisam naglasila
Pise javit se na mail jaoooo ,s kim ja sve posla imam.. nepostivanje stranke
Pa eto isti k ... Da ja nisam naglasila znaci pise na mail zatrazit info i slike ... Uz to znaci tupavcima treba nacrtati ( ne u por ne tamo i vamo nego ponovit vise puta NA MAIL ... Ovaj garant i pisa po biciklama i rucnicima ljudima jer eto " nije naglaseno da se ne smije "Da ne pisas po rucniku daj umirem
Eno ga pise sam sa sobomSta pise lik? ..,
Mogu ja biti kumaHoču te ženiti onda
Ti si mladenka jbt..Mogu ja biti kuma
Evo meni jos jednog kumstva....mozeeeeMogu ja biti kuma
Kako ti smoris covika dok se ista dogovorite...moram i ja malo tebePazi ( nisam naglasila - da ne pisu u por tamo ) inace ja sjedim cijeli dan osvjezavam stranicu gdje sam stavila oglas cekajuci da se tamo posalje poruka .. to je kao da ti netko na plazi kaze da nije naglaseno da ne pisas po tudjem rucniku... Nisam naglasila
Pise javit se na mail jaoooo ,s kim ja sve posla imam.. nepostivanje stranke
Bališ bzvz...al kuzim te zelis lovu a ne zelis ispast znas vec staKako ti smoris covika dok se ista dogovorite...moram i ja malo tebe
Too guzvaaaaa najboljaEvo meni jos jednog kumstva....mozeeee
BumbarJel se vama cini da je tu usla neka buba u birtiju il mi se pricinilo samo
Dolina spermeBumbar
Dolina spermeNesto zuji al ne vidim nista vjerovatno mi se cini ...
Pitaj jel gayNesto zuji al ne vidim nista vjerovatno mi se cini ...
Najdraza dolinaDolina sperme
Dolina sperme
To je ja mislim neupitno i da on ustvari ceka winija i bobu vidis da je sav oko sperme ..Pitaj jel gay
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|