Sisata i guzata
Well-known member
Bas.. I to sve na rizikVrijeme provedeno na putu, cestarina, gorivo, amortizacija auta, rizik kada dođe tamo da joj se ne javi... A u ZG je cekaju u uredu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas.. I to sve na rizikVrijeme provedeno na putu, cestarina, gorivo, amortizacija auta, rizik kada dođe tamo da joj se ne javi... A u ZG je cekaju u uredu
Na tvom mjestu bi dao soma kn samo da dođe u moj grad i popinemo kavui tiguan je u pravu. samo zajebavaš
Pa to ti kazem.Vrijeme provedeno na putu, cestarina, gorivo, amortizacija auta, rizik kada dođe tamo da joj se ne javi... A u ZG je cekaju u uredu
Dobro sad si pretjero malo.Na tvom mjestu bi dao soma kn samo da dođe u moj grad i popinemo kavu
Jel ozbiljna ili nije, ne znam, na tebi je da provjeris
Nekad je bilo 1000e na stoluDobro sad si pretjero malo.
Dobro al sumnjam da bi ti dao soma zenskoj samo da ode na kavu s tobomNekad je bilo 1000e na stolu
Ako se dobro sjecam
Sigi, ja dođem kod tebe za 1000Moraju ljudi znat kladili su se....
Pa ja ne biDobro al sumnjam da bi ti dao soma zenskoj samo da ode na kavu s tobom
Prolaze godine, pada cijenaNekad je bilo 1000e na stolu
Ako se dobro sjecam
i?dokaži da ne zajebavaš i čekam te u 3 kod naplatnih kučica
Ajmooooooooo!
Nista i.. Svaki dan ovaj tjedan dokazivali ste mi da ste drkadzija.Tko bi meni vratio ulozenu lovu kad bi popusila. Morala bi vam zenu trazit..
Jel znate vi s kim se dogovarateneću zeznuti
Pofuraj i POS uređajJel znate vi s kim se dogovarate
. Ja sam surovi profesionalac.
Uplatite mi pare na racun pun iznos pa dodem
opet zajebavaš. ako hočeš čekam te u 3. ako ne od petka sam u zgJel znate vi s kim se dogovarate
. Ja sam surovi profesionalac.
Uplatite mi pare na racun pun iznos pa dodem
ja te odvezem,tako da nemaš troška....samo da provjerimo njegovu ozbiljnostNista i.. Svaki dan ovaj tjedan dokazivali ste mi da ste drkadzija.Tko bi meni vratio ulozenu lovu kad bi popusila. Morala bi vam zenu trazit..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|