Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do sutra cu se valjda oporavitEvo ljudi...
Ma ja samo napisao kako je cura dobro zaradila za razliku od tebe koja visi na forumu. Nego ti kao i nisi prostitutkaAlergicna sam na ljude koji zbrajaju tudu zaradu(neovisno o kojem se poslu ili osobi radi)... Jebemmumater kako HDZ-u nikad nista niste zbrojili....
Ljubomoran?Ma ja samo napisao kako je cura dobro zaradila za razliku od tebe koja visi na forumu. Nego ti kao i nisi prostitutka
Pa i nisam... Eto opet te boli necija zarada... Brate, ja s 300 eura dva dana zivim.. Tako da koncentriraj se... Nista nije puno kad se ima..Ma ja samo napisao kako je cura dobro zaradila za razliku od tebe koja visi na forumu. Nego ti kao i nisi prostitutka
Ja imam malo ali Sigici dajem svePa i nisam... Eto opet te boli necija zarada... Brate, ja s 300 eura dva dana zivim.. Tako da koncentriraj se... Nista nije puno kad se ima..
Meni frizerka ne naplaćuje više hahaZamislite da dodete u frizerski i zbrajate frizure taj dan.. Bili bi poslani u kurac po kratkom postupku
Sta si celav ili odradis?Meni frizerka ne naplaćuje više haha
Jbt sa mojim godinama par sijedih imam a kosa ko u LavaSta si celav ili odradis?
Ooo dobra genetika.Jbt sa mojim godinama par sijedih imam a kosa ko u Lava
Ma žena je ozbiljna SIG u braku aloo?Sta si celav ili odradis?
A jbg nisam znala... Pa sta ako je u brakuMa žena je ozbiljna SIG u braku aloo?
JBG da genetika moj stari bijaše konj?Ooo dobra genetika.
I moji klijenti su skoro svi ozenjeniA jbg nisam znala... Pa sta ako je u braku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|