Patak
Well-known member
Znam taj osjećaj SIG bolje da se nikad ne sretnemoNemoj u sitne sate... Pogotovo ne prljavce... Oni me asociraju na zimu, Bozic.. Jezim se....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam taj osjećaj SIG bolje da se nikad ne sretnemoNemoj u sitne sate... Pogotovo ne prljavce... Oni me asociraju na zimu, Bozic.. Jezim se....
"I bolje da se ne vidimo nikad, ne zivimo u istom vremenu".. Jel.?...Znam taj osjećaj SIG bolje da se nikad ne sretnemo
Laka patakLaku noć
Nemoj da ti sjebem bioritam, kad sam vec sebiLaka patak
zašto sad ovo?Somi bas te jadni i nikad nista necete jebat osim svoje zene.. Mozart ima pravo
baš je zgodna.Jadnik.. E ja mu trebam doc u cakovec cjenka se tu kao Piroćanac a onda gleda Brazilku u zagrebu za 200 eura..
Pomozi sirotu na svoju sramotu..
Izazivanje sazaljenjajutro sig. baš si me lijepo izvrijeđala. ispada koda žališ što nisam skupio novac, žao mi je al nisam.a i sam znaš i da sam skupio lovu da nebi došla. ja tebi nikad nisam rekao jednu ružnu riječ
Lajkali ste da 180 eura nije puno i da imate para evo bas me zanima kad cete ih dat za brazilku....hocu svjedocit tomeIzazivanje sazaljenja
Naravno da bi dosla. Ja sam za razliku od vas ozbiljna. I kad radim posao radim ga ozbiljno. Gdje je to 1000 kn vise od 180 eurai ne izazivam sažaljenje. iskreno ću ti reči sad. nemoj misliti da nemam lovu. jer znam da ti na kraj pameti nije bilo da dođeš u čk. budi iskrena i priznaj
I to je cijena u ZAGREBU sombrero. Pitajte ju za koju lovu dolazi u Cakovec pa javite cifruNaravno da bi dosla. Ja sam za razliku od vas ozbiljna. I kad radim posao radim ga ozbiljno. Gdje je to 1000 kn vise od 180 eura
I hocu. Za 1000 knonda dođi
Eto Sig bacena ti rukavica sad se nemozes izvuci...onda dođi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|