Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znam da ne misli doc al bitno da me drka pola godine tuSig ne kaki nema tih para kad nešto želis pusti ti te fore za malu djecu
A me dzabe cu jbt... Tko je lud da se jebe dzabe kad moze zaradivat dobru lovuTvoj problem ako naplaćuješ ne moj
Ps ok si bomba i sve jebote parePa znam da ne misli doc al bitno da me drka pola godine tu
Ja ti neču platit da se još triput rodiš ne iz poštovanja što radiš to već imam svoj filmA me dzabe cu jbt... Tko je lud da se jebe dzabe kad moze zaradivat dobru lovu
Pa nitko te nije ni trazio.. Imam ih sasvim dovoljno koji placajuJa ti neču platit da se još triput rodiš ne iz poštovanja što radiš to već imam svoj film
Nek ti Plaćaju kod Patka si kao kod kućePa nitko te nije ni trazio.. Imam ih sasvim dovoljno koji placaju
Ne shvacam te patakAli taj nszovimo ciganluk iako nemam nista protiv tog da to svedete nacionalno je užas
Ja sve u zivotu radim iz koristi patak. Nista ne radim uzaludNek ti Plaćaju kod Patka si kao kod kuće
A shvaćaš ti ajde pa kužimo seNe shvacam te patak
Da bi rijeć rekao uživajJa sve u zivotu radim iz koristi patak. Nista ne radim uzalud
Biznis je biznis ljubav je ljubavMeni ljubav SIG nije biznis?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|