M
Mozart deleted
Guest
Ja ne smijem nista rec jer ce onda bit :moderator banaj ga vrijeda meNecu al da je jadnik to stoji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne smijem nista rec jer ce onda bit :moderator banaj ga vrijeda meNecu al da je jadnik to stoji...
Ako nista ona se bar ne kiti obrazovnim statusimaOtkad Marija P ima 32 godine..
Somby je ok kužim ga Njegovu ulogu ali to hoćes nečeš?Ja ne smijem nista rec jer ce onda bit :moderator banaj ga vrijeda me
Po cemu sam ja napuhana? Sere tu 6 mjeseci da hoce ic meni ja mu dozvolim uz sve moje poslove nadem vremena i onda nema novce. Spustim mu cijenu sto ne radim ni stalnima i onda on gleda brazilku trostruko skuplju.a nece ici nigdje realno.. On je gubitak vrememaJoj SIg stvarno ću pomisliti da si napuhana lutka
ok jebeš brazilijanke alo spusti gard dole imaš cijenu furaj svoj film samo mi nemoj prodavat neke krpene lutke nisam PatakPo cemu sam ja napuhana? Sere tu 6 mjeseci da hoce ic meni ja mu dozvolim uz sve moje poslove nadem vremena i onda nema novce. Spustim mu cijenu sto ne radim ni stalnima i onda on gleda brazilku trostruko skuplju.a nece ici nigdje realno.. On je gubitak vremema
Imam cijenu i odsad je 250 eura..ok jebeš brazilijanke alo spusti gard dole imaš cijenu furaj svoj film samo mi nemoj prodavat neke krpene lutke nisam Patak
Onda ne volis sombreraSIG ja te shvaćam zaista ne volim glumu
Super Uzivaj moja je milijunImam cijenu i odsad je 250 eura..
Tko ja Previše te poštujem da ti odbrusimOnda ne volis sombrera
Kolko si spustila, tj na kolko si spustilaPo cemu sam ja napuhana? Sere tu 6 mjeseci da hoce ic meni ja mu dozvolim uz sve moje poslove nadem vremena i onda nema novce. Spustim mu cijenu sto ne radim ni stalnima i onda on gleda brazilku trostruko skuplju.a nece ici nigdje realno.. On je gubitak vremema
Ma 1000 jbt za dolazak u cakovecKolko si spustila, tj na kolko si spustila
UrnebesMa 1000 jbt za dolazak u cakovec
Nis se nemoj smijatMa 1000 jbt za dolazak u cakovec
To je za plakatNis se nemoj smijat
Pa jeTo je za plakat
Tel: 064/677-677
|
|
|