Patak
Well-known member
Dobra stara vremena par neparNikad patak.. Evo vec u 6 se moram probudit.. A sutra sam opet noc... Samo kes...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra stara vremena par neparNikad patak.. Evo vec u 6 se moram probudit.. A sutra sam opet noc... Samo kes...
Trenutno sam u akciji vise nego u starim vremenima... Jako sam prosirila krug poznatih, preporuke.. I jbg.. Idealno bi bilo da imam kolegicuDobra stara vremena par nepar
Ne smijem ga spominjat jer ga to vrijedaSomi bas te jadni i nikad nista necete jebat osim svoje zene.. Mozart ima pravo
Patka?Trenutno sam u akciji vise nego u starim vremenima... Jako sam prosirila krug poznatih, preporuke.. I jbg.. Idealno bi bilo da imam kolegicu
Jadnik.. E ja mu trebam doc u cakovec cjenka se tu kao Piroćanac a onda gleda Brazilku u zagrebu za 200 eura..Ne smijem ga spominjat jer ga to vrijeda
Ma zensku neku da me malo mijenja jbt... Ne spavam od karantene u 4 mj 2020 jebote...Patka?
Ljubav je besplatna ćemu buka?Jadnik.. E ja mu trebam doc u cakovec cjenka se tu kao Piroćanac a onda gleda Brazilku u zagrebu za 200 eura..
Pomozi sirotu na svoju sramotu..
Znam ))Ma zensku neku da me malo mijenja jbt... Ne spavam od karantene u 4 mj 2020 jebote...
Da.. Ili ne kupe nistaTo ti je ko oni malci sta udu u xyz pa pogledaju sta ima i onda odu u pull&bear i kupe majicu za 149 naks
Meni je bitno da si nam kupila Braćni krevet?Ma zensku neku da me malo mijenja jbt... Ne spavam od karantene u 4 mj 2020 jebote...
Naravno... I plavi je za njega visa ligaI sta propade termin sa zasticenim?
Znao sam da nista od toga.Naravno... I plavi je za njega visa liga
Joj daj patak.. Stalno isto. Ne fali meni nistaSig bez ljutnje fali ti pola guze?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|