Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haos... Mijenja mene dok ja radim na karijeriPatak je cijelu stranu foruma ispunio solo. Pače, odakle crpiš snagu?
Iz boliPatak je cijelu stranu foruma ispunio solo. Pače, odakle crpiš snagu?
Sretan zbog tebeEto me.... Svrsila...
Netko mora djecu čuvat dok se ti skitaš po seluHaos... Mijenja mene dok ja radim na karijeri
Imaš moj blagoslovHaos... Mijenja mene dok ja radim na karijeri
Vrijeme nije faktor i nije odredeno. Ne naplacujem po provedenom vremenu... Tu smo dok nam je dobroOnda nisam dobro razumio da vrijeme nije faktor kod tih druženja sa SiG.
Koliko za Patka cifra mora biti bliže nuliVrijeme nije faktor i nije odredeno. Ne naplacujem po provedenom vremenu... Tu smo dok nam je dobro
Venturini opisi kolko god su kratki i jezgroviti ostavljaju jednu dozu tajanstvenosti.Vrijeme nije faktor i nije odredeno. Ne naplacujem po provedenom vremenu... Tu smo dok nam je dobro
Baš i ne ali simpaVenturini opisi kolko god su kratki i jezgroviti ostavljaju jednu dozu tajanstvenosti.
Kakav moderan muškarac, Sig ni ne zna što propuštaImaš moj blagoslov
E daKakav moderan muškarac, Sig ni ne zna što propušta
Zeli me samo za sebe... A to je nemoguce... Ja nisam zena jednog muskarca...Venturini opisi kolko god su kratki i jezgroviti ostavljaju jednu dozu tajanstvenosti.
Nikad patak.. Evo vec u 6 se moram probudit.. A sutra sam opet noc... Samo kes...Ta žena ko da nikad ne spava?
Šta kaže svizac Phil na to?Zeli me samo za sebe... A to je nemoguce... Ja nisam zena jednog muskarca...
Tko?Šta kaže svizac Phil na to?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|