Sisata i guzata
Well-known member
Ja sam kurva, one su cureuvijek si bio gospodinImamo totalno razlciti pogled..
Znavi kurva vam.uzima lovu i za to joj morate reci da je najljepsa i najbolja i ne smijete ici drugim curama. Wtf?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kurva, one su cureuvijek si bio gospodinImamo totalno razlciti pogled..
Znavi kurva vam.uzima lovu i za to joj morate reci da je najljepsa i najbolja i ne smijete ici drugim curama. Wtf?????
Kod mene je tako manje vise otkad ne radim za druge.Novo normalno
Ne hvataj se za sitnice...znas na sta sam mislioJa sam kurva, one su cureuvijek si bio gospodin
Ne znam i ne shvacam ovaj tvoj ispad..ja mogu birat koga cu primit. Isto kao sto i oni biraju kome ce iciNe hvataj se za sitnice...znas na sta sam mislio
Dobro ti je rekao, sta te briga. Kod Pantere je isao prije mene.on je miran, dobrocudan deckoSIG sad kako ćeš ovo protumačiti ali ovo šta ti pišeš stvarno nema smisla
Znaci tvoj Ventura koji je bio kod Pantere koja je polizala pola supaka u ZG dolazi kod tebe i onda ti o nečemu pričaš
I šta je najgore ona mu je dobra a Viki mu nije bas nešto
Haha
Ma jasno da ti mozes birat ali ti postavljas uvjete koje nemaju veze sa zdravim razumom. Tebi ne smeta sto Mod i Ventura idu kod drugih cura nego ti smeta ako oni kazu da su to dobre cure ili nedaj boze da su bolje od tebe. To su kompleksiNe znam i ne shvacam ovaj tvoj ispad..ja mogu birat koga cu primit. Isto kao sto i oni biraju kome ce ici
Ides gdje ti je bolje. Objasnjavala sam ti to vec. Ako mislis da postoji bolje ides tamo. Ako mislis da kod mene ima sve sto trazis ostajes kod mene. Ne vidim povod za raspravuMa jasno da ti mozes birat ali ti postavljas uvjete koje nemaju veze sa zdravim razumom. Tebi ne smeta sto Mod i Ventura ide kod drugih cura nego ti smeta ako oni kazu da su to dobre cure ili nedaj boze da su bolje od tebe. To su kompleksi
Smeta mi ako idu. Jer znaci da im kod mene nije ok.Ides gdje ti je bolje. Objasnjavala sam ti to vec. Ako mislis da postoji bolje ides tamo. Ako mislis da kod mene ima sve sto trazis ostajes kod mene. Ne vidim povod za raspravu
Kod mene ide par provjerenih ljudi, to su budalastineA šta je najbolje znam momka koji ide kod SIG i kod još 10 drugih cura
Toliko o ekskluzivi
Ja nisam rekla da sam ekskluziva. Al brate nisam duzna da radim ono sto ne zelimKod mene ide par provjerenih ljudi, to su budalastine
Sad da mi se da kopati forum našao bih toliko tvojih poruka koji demantiraju samu tebe,ali s obzirom da imam život izvan foruma neda mi seKod mene ide par provjerenih ljudi, to su budalastine
PA nisi im ti zena ni ljubavnica. Shvati toSmeta mi ako idu. Jer znaci da im kod mene nije ok.
Jel vi imate neki problem sa mnom ili mojim ljudima? Jeste normalni?Sad da mi se da kopati forum našao bih toliko tvojih poruka koji demantiraju samu tebe,ali s obzirom da imam život izvan foruma neda mi se
Jesam ljubavnica. Ali cemu da ti to opce objasnjavamPA nisi im ti zena ni ljubavnica. Shvati to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|