Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to nikakvo vrijedanje. Samo sam izrekao svoje misljenje..Nemam... Samo ne zelim saptace oglase. Hvala sto me ponovno vrijedas iz cistog mira, mislim da ti imas problem
To carejedva čekam.
Sve će biti dobroZgrazavam se. I mislim da imas ozbiljnih problema... ali nek se sombie i ventura bave time
Da imam psihickih problema i komplekse? Molim?Nije to nikakvo vrijedanje. Samo sam izrekao svoje misljenje..
Somby a da pošalješ ženu u Istarske toplice u međuvremenu heheTo care
To je jasno kao danDa imam psihickih problema i komplekse? Molim?
Nema tu vatre, ja sam ok s njim, on dolazi istresat frustracije po naviciVentura između dvije vatre
Zasto? Zato sto ne zelim bilo koga primitTo je jasno kao dan
Laka somi, vidimo sesigi u subotu se vidimo. idem spavati laku noć svima. laku noć sigi
Vatromet je spremansigi u subotu se vidimo. idem spavati laku noć svima. laku noć sigi
Imamo totalno razlciti pogled..Zasto? Zato sto ne zelim bilo koga primit
Oni nisu ni prije isli, to je takav tip ljudi, drugacije druzenje, neseksualno iskljucivo. Izlasci, pokloni, vecere... Ja mislim da ja u stan koji placam imam pravo izabrat koga cu primit..Imamo totalno razlciti pogled..
Znavi kurva vam.uzima lovu i za to joj morate reci da je najljepsa i najbolja i ne smijete ici drugim curama. Wtf?????
Novo normalnoImamo totalno razlciti pogled..
Znavi kurva vam.uzima lovu i za to joj morate reci da je najljepsa i najbolja i ne smijete ici drugim curama. Wtf?????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|