Sisata i guzata
Well-known member
Ne.. Nego se ne zelim druzit s nekim kome nisam naj. Ne vidim problem moze mi se, mogu biratiTi se zapravo ovime bavis da bi lijecila komplekse??
Da ti netko govori da si naj naj???
A da posjetis psihijatra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.. Nego se ne zelim druzit s nekim kome nisam naj. Ne vidim problem moze mi se, mogu biratiTi se zapravo ovime bavis da bi lijecila komplekse??
Ja nemam komplekse jer saptace oglasima ne uzimamTi se zapravo ovime bavis da bi lijecila komplekse??
Gadi mi se to, nije mi napeto i ne mogu se opustitJa nemam komplekse jer saptace oglasima ne uzimam
Pa zapravo i ne mozes birati. Jer takvi koji pristaju na to su bezveznjaci, beskicmenjaci i papci...pa sad ti birajNe.. Nego se ne zelim druzit s nekim kome nisam naj. Ne vidim problem moze mi se, mogu birati
Ja sam to gledo u smislu da definitivno ima brda i doline zgodnijih likova nego ja.Prosto, kako ne volim djelit partnera ne volim ni klijente... Sto nikome ne brani da ode od mene.. Samo ako je sa mnom sa mnom je
Meni dovoljni... Zdravu, stalni, normalni.. Ne hodaju po stanovima... Ja sam im prelijepaa. , mogu se opustit i uzivat, ne gledamo na vrijeme, na normuPa zapravo i ne mozes birati. Jer takvi koji pristaju na to su bezveznjaci, beskicmenjaci i papci...pa sad ti biraj
Nek ima zgodnijih al tad ides gdje su ti zgodniji, mene ostavis na miru prostoJa sam to gledo u smislu da definitivno ima brda i doline zgodnijih likova nego ja.
Gledate li Šprajca zajednoMeni dovoljni... Zdravu, stalni, normalni.. Ne hodaju po stanovima... Ja sam im prelijepaa. , mogu se opustit i uzivat, ne gledamo na vrijeme, na normu
PonekadGledate li Šprajca zajedno
hipotetsko pitanje...Meni dovoljni... Zdravu, stalni, normalni.. Ne hodaju po stanovima... Ja sam im prelijepaa. , mogu se opustit i uzivat, ne gledamo na vrijeme, na normu
Da ako misli nastavit dolazit... Ali mi smo kliknuli kao prijateljihipotetsko pitanje...
Oldie se mora sada izjasniti da si ti najbolja i prestat ici drugim curama?
Sta se zgrazas toliko... I sam znas da moje poimanje ovog posla nije kao kod zena kod kojih ti ides. Razliciti smo, nebo i zemlja.hipotetsko pitanje...
Oldie se mora sada izjasniti da si ti najbolja i prestat ici drugim curama?
Ponos i predrasudeS
Sta se zgrazas toliko... I sam znas da moje poimanje ovog posla nije kao kod zena kod kojih ti ides. Razliciti smo, nebo i zemlja.
Zgrazavam se. I mislim da imas ozbiljnih problema... ali nek se sombie i ventura bave timeS
Sta se zgrazas toliko... I sam znas da moje poimanje ovog posla nije kao kod zena kod kojih ti ides. Razliciti smo, nebo i zemlja.
Nemam... Samo ne zelim saptace oglase. Hvala sto me ponovno vrijedas iz cistog mira, mislim da ti imas problemZgrazavam se. I mislim da imas ozbiljnih problema... ali nek se sombie i ventura bavi time
UvijekJel znamo ovuu
Svatko ima svoje mjesto gdje mu pase. Tako i ja svoje. Srecom pa mogu biratiZgrazavam se. I mislim da imas ozbiljnih problema... ali nek se sombie i ventura bave time
Tel: 064/677-677
|
|
|
|