Sisata i guzata
Well-known member
Meni neJel vam šteka net?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni neJel vam šteka net?
Ni t comu niste platili, kao ni meniMeni ne
I jel bi jebao zenu koja misli da ima zgodnijih od tebeMozart, bi li oprostio nevjeru u vezi?
Nikad nisam jebao ženu koja ne misli da ima zgodnijih od meneI jel bi jebao zenu koja misli da ima zgodnijih od tebe
Zasto? Zar se ugodno osjecas tako?Nikad nisam jebao ženu koja ne misli da ima zgodnijih od mene
Naivno je i egoistično vjerovati da bilo tko pomisli kako sam najzgodnija osoba koju su u životu vidjeli. Vjerujem da sam nekima bio najdraži muškarac, no najzgodniji - naprosto nemoguće.Zasto? Zar se ugodno osjecas tako?
Shvacam ali ja to ne mogu jer se ne mogu povezati s takvom osobom... Ne osjecam se ugodnoNaivno je i egoistično vjerovati da sam bilo tko pomisli kako sam najzgodnija osoba koju su u životu vidjeli. Vjerujem da sam nekima bio najdraži muškarac, no najzgodniji - naprosto nemoguće.
Tesko, ja sam emotivacMozart, bi li oprostio nevjeru u vezi?
Ja takoder... Vise nikad ne bi gledala tu osobu istim ocima cak i ako bi ostala u vezi ili braku a ostala bih eventualno zbog djeceTesko, ja sam emotivac
Meni je tesko prebrodit to. Napravit ce to opet ako predes preko togaJa takoder... Vise nikad ne bi gledala tu osobu istim ocima cak i ako bi ostala u vezi ili braku a ostala bih eventualno zbog djece
Naravno.. Plus nedostatak postovanja..Meni je tesko prebrodit to. Napravit ce to opet ako predes preko toga
I da oprostim, dzabe kad cu ja to nosit u glavi i na srcu do kraja zivota, bez obzira na djecuNaravno.. Plus nedostatak postovanja..
Tako i ja... Imala sam tu situaciju i nisam presla preko togaI da oprostim, dzabe kad cu ja to nosit u glavi i na srcu do kraja zivota, bez obzira na djecu
Casu kad razbijes, mozes rec da ti je zao i da se nece ponovit, al dzabe, nece zacijelitTako i ja... Imala sam tu situaciju i nisam presla preko toga
Pozajmio bi ti ali ostalo mi još za rizle za duhanmoram dići kredit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|