Sisata i guzata
Well-known member
Ma jest brate al sve u svoje vrijeme...Volim sve sto vole mladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jest brate al sve u svoje vrijeme...Volim sve sto vole mladi
Dobra profilnaMa jest brate al sve u svoje vrijeme...
Hvalaa, malo se mijenja, moeam somija nekako zavest da iskesira 200 euraDobra profilna
To je malo anakrona izrekaMa jest brate al sve u svoje vrijeme...
jel to novi krevet?Hvalaa, malo se mijenja, moeam somija nekako zavest da iskesira 200 eura
Ne, to je onaj sjebani... Doma trebam kupit novi al jos nisam nasla nista sto mi se svidajel to novi krevet?
ProvociraDobra profilna
Jbg lova je u igriProvocira
učinilo mi se da si prošli tjedan rekla da ideš po novi....ali nije ni ovaj lošNe, to je onaj sjebani... Doma trebam kupit novi al jos nisam nasla nista sto mi se svida
Ici cu za vikend opet pogledat sjebano mi je sto su svi ti ducani na rubu grada a nemam vremena za ici tamoučinilo mi se da si prošli tjedan rekla da ideš po novi....ali nije ni ovaj loš
Uh nekak imam filing da je somi neodlucanJbg lova je u igri
nemaš auto?Ici cu za vikend opet pogledat sjebano mi je sto su svi ti ducani na rubu grada a nemam vremena za ici tamo
Imam al nemam vremenanemaš auto?
Lijepo sam ti govorio da će ti se cice smanjiti ako smršavišKosarice su E, neka stavit cemo papira
Za mene si jedina ..............Po tebi nisam
Imam push up hvala BoguLijepo sam ti govorio da će ti se cice smanjiti ako smršaviš
Ajde dobro onda.. I ponesi parfemcic nekiZa mene si jedina ..............
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|