Patak
Well-known member
Bogami Patak ce i cigarete ostaviti za tebeSomy kako cemo rijesiti ovaj problem.. Pozajmite od patka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami Patak ce i cigarete ostaviti za tebeSomy kako cemo rijesiti ovaj problem.. Pozajmite od patka
Kod mene si sigurna prvom prilikom da mi se ukaže jebem sa straneJa takoder... Vise nikad ne bi gledala tu osobu istim ocima cak i ako bi ostala u vezi ili braku a ostala bih eventualno zbog djece
Ljubavi nesuđenaTko se slaze da ce me prije patak zakarat nego somi...
Btw ja uopce nisam na dijeti, al pala sam 7 kg.. Nezz...Nek nastavi tako jbg.
Kladim se u što god hoćeš da te neće ni jedan ni drugiTko se slaze da ce me prije patak zakarat nego somi...
jezik pregrizao hahaKladim se u što god hoćeš da te neće ni jedan ni drugi
Slazem se. Sombi bi ali da je besplatno a patak samo ako mu platis..tako da nista od toga...Kladim se u što god hoćeš da te neće ni jedan ni drugi
Čekam covid dodatakSlazem se. Sombi bi ali da je besplatno a patak samo ako mu platis..tako da nista od toga...
Sebi uvijek oprostim nevjeruMozart, bi li oprostio nevjeru u vezi?
Pa onda ne bih jebao uopće, svi su zgodniji od meneI jel bi jebao zenu koja misli da ima zgodnijih od tebe
Pa to bi cak heheI jel bi jebao zenu koja misli da ima zgodnijih od tebe
Prosto, kako ne volim djelit partnera ne volim ni klijente... Sto nikome ne brani da ode od mene.. Samo ako je sa mnom sa mnom jePa to bi cak hehe
DaSlj. Pitanje: da li mislite da sam ja zlopamtilo?
Ovo ce naravno i Marijole lajkat po obicaju... I tako....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|