M
Mozart deleted
Guest
Past ce mi sombi u depresijuE ajde mod molim te blokiraj ove jadnike, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Past ce mi sombi u depresijuE ajde mod molim te blokiraj ove jadnike, hvala
Nemogu ja... Ovo je rasprava ispod mog nivoa, zrigat cu sePast ce mi sombi u depresiju
Mozda je covjek mislio 3 glave da ce bit susret, pa reko duplo super 600Nemogu ja... Ovo je rasprava ispod mog nivoa, zrigat cu se
Ja sam rekla njemu sve... Drugo je to sto on sebi brije u glavu... Zasto ulazi u sport koji nije za njegaMozda je covjek mislio 3 glave da ce bit susret, pa reko duplo super 600
Mozda mu je najbolje da skine badoo i hvata varazdinkeJa sam rekla njemu sve... Drugo je to sto on sebi brije u glavu... Zasto ulazi u sport koji nije za njega
Kad cemo se dogovorit za druzenje?Forum je forum ali ja u zivo nemam forum vec ozbiljno radim i zaradujem. Ako se dogovorimo nema zajeba, jel ok? Znaci ako kazemo u 18 u 18:00 me zovete ispred zgrade
Kad sve namirim bit će za jedan vikend hahaPa sutra ce bit placa Patak ne skrtari
Ne dogovaram druzenjaKad cemo se dogovorit za druzenje?
Najbolje da zakara onu za cokoladu, trosak 10 knMozda mu je najbolje da skine badoo i hvata varazdinke
Ja bi volio da se nađemoNe dogovaram druzenja
Još nisam dobio ponuduNajbolje da zakara onu za cokoladu, trosak 10 kn
Auuu, jel to za momu ili za kucno izdanjeLjudi moram ici idem u kupovinu garderobe za petak
Daj mi kupi kiseli kupusLjudi moram ici idem u kupovinu garderobe za petak
Za gospodina sa cvijecem... U petak smo vani pa kod meneAuuu, jel to za momu ili za kucno izdanje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|