Patak
Well-known member
Sig ja ti uberem šparoge par jaja i fritajaZa gospodina sa cvijecem... U petak smo vani pa kod mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig ja ti uberem šparoge par jaja i fritajaZa gospodina sa cvijecem... U petak smo vani pa kod mene
Moglo bi se rec, oficir s ruzomZa gospodina sa cvijecem... U petak smo vani pa kod mene
Oni bi se jebali da na uđe ništa od njihkladim se za 500 da neće biti niš od svega
Ma zezam seNemogu ja... Ovo je rasprava ispod mog nivoa, zrigat cu se
Pa jbt Kakav spam nek se više pojebuPatak, ajde malo stani svega ti. Brate mili spamas stvarno previse.
Pa valjda budu, al prestani pisat poruku za porukom koje uopce nemaju smisla. Prvo seres s tim pjesmama, ajde preko toga predem, ali ovo taman o necemu krenes pisat ti uspijes 6 poruka napisat dok ja uopce uhvatim koja je temaPa jbt Kakav spam nek se više pojebu
Pa izgleda da nemaš problema sa praćenjemPa valjda budu, al prestani pisat poruku za porukom koje uopce nemaju smisla. Prvo seres s tim pjesmama, ajde preko toga predem, ali ovo taman o necemu krenes pisat ti uspijes 6 poruka napisat dok ja uopce uhvatim koja je tema
Usput iskopaj malo tartufaSig ja ti uberem šparoge par jaja i fritaja
Usput iskopaj malo tartufa haha nemam đukca a mačka ne jebe 5 posto
Pametno napokon privat i bla blaO toj temi tu više ne pišem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|