M
Mozart deleted
Guest
Ti zbroji kilometre i autoput.A cek... A ttoskovi puta? A moj dolazak, gubljenje vise vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti zbroji kilometre i autoput.A cek... A ttoskovi puta? A moj dolazak, gubljenje vise vremena?
I sisata vozi HummeraGorivo upravo od petka poskupljuje na 100 kn po litri
Moje skromno mišljenje je da je druženje sa dotičnom damom priceless a za sve ostalo tu je mastercard ( čitaj PO )A cek... A ttoskovi puta? A moj dolazak, gubljenje vise vremena?
Patak evo ti u puli par dana imas jedan fin komad mesa, javi joj seMalo pomalo mogao bi od njihovog fuck date a napraviti novi nastavak Santa Barbare
Ako ima para ponudu u inboxPatak evo ti u puli par dana imas jedan fin komad mesa, javi joj se
PO i ja ne idemo cak ni u istu recenicuMoje skromno mišljenje je da je druženje sa dotičnom damom priceless a za sve ostalo tu je mastercard ( čitaj PO )
Nemojte bit bezobrazni, ako idete u zg na privatni pregled npr jer vas u klinici pitaju za troskove... Vi od mene zelite uslugu, ne ja od vasDok sam trebao doći u zg nitko me nije pitao za putne troškove hahha
Naravno zato i jeste u zagradi. Misao je bila da je za sve ostale (o ) PO odnosno one koji kvantitetu daju prednost u odnosu na kvalitet.PO i ja ne idemo cak ni u istu recenicu
Klinika švarcvaldNemojte bit bezobrazni, ako idete u zg na privatni pregled npr jer vas u klinici pitaju za troskove... Vi od mene zelite uslugu, ne ja od vas
A ti isto luda pristanes na sveNemojte bit bezobrazni, ako idete u zg na privatni pregled npr jer vas u klinici pitaju za troskove... Vi od mene zelite uslugu, ne ja od vas
Plus cijena mu je toliko mala zapravoA ti isto luda pristanes na sve
Hosteli su zakonPlus cijena mu je toliko mala zapravo
Ja sam dolaske u zg hotele racunala puta 2 jos prije x godina
Koliko u šumi naplačujes a priroda i društvoPlus cijena mu je toliko mala zapravo
Ja sam dolaske u zg hotele racunala puta 2 jos prije x godina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|