Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta nije tako? Kog moze napalit jedenje govana ili tzv scat?sad bar znam da si stručnjak za fetishe
jbg vidiš da ima i takvihPa sta nije tako? Kog moze napalit jedenje govana ili tzv scat?
scat ili možebitno ženske dlačice pod rukom nisu jedno te isto....sve što dolazi od ženske osobe osim scata je uvijek nezaboravno iskustvo.....iako imao sam dva iskustva da mi se partnerica ne namjerno pokakala dok smo imali sex pa se nisam otrovao.....dobro smo se nasmijali nakon prve nelagode i život ide daljePa sta nije tako? Kog moze napalit jedenje govana ili tzv scat?
Meni je jedna djevojka prdnula nakon analuse, ali oprostio sam joj sve jer nisam ja supermenscat ili možebitno ženske dlačice pod rukom nisu jedno te isto....sve što dolazi od ženske osobe osim scata je uvijek nezaboravno iskustvo.....iako imao sam dva iskustva da mi se partnerica ne namjerno pokakala dok smo imali sex pa se nisam otrovao.....dobro smo se nasmijali nakon prve nelagode i život ide dalje
znači možeš reći da si dobro prošaoMeni je jedna djevojka prdnula nakon analuse, ali oprostio sam joj sve jer nisam ja supermen
dobar tekJa jedem ljudi... I to tek sad.. A vi ovako
Dobar tekJa jedem ljudi... I to tek sad.. A vi ovako
Hvaladobar tek
I tebi bi oprostio da prdnesJa jedem ljudi... I to tek sad.. A vi ovako
Nebuš jebal!smirite se dečki. nek se sig najede u miru
Ja sam profi.. Meni se to ne desavaI tebi bi oprostio da prdnes
a da pusti nešto više od plina?I tebi bi oprostio da prdnes
volim te mocart hahaNebuš jebal!
Ma da mi pusti nesto od Vatre i to bi joj oprostioa da pusti nešto više od plina?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|