sinisazg
Well-known member
eto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljiviMa da mi pusti nesto od Vatre i to bi joj oprostio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljiviMa da mi pusti nesto od Vatre i to bi joj oprostio
A nene, to je po meni stvar higijene oprosti. To je moje neko strucno misljenjeeto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljivi
Marijole brate znamo da ne traje dva sata, nisi ja, ne lazi bracu svoju....
Samo double bigtasty baconPalacinke iz Mcdonalds su za kurac
Bas sad idem jest u megic, ogladnio sam dostaPalacinke iz Mcdonalds su za kurac
to je isto kao kad je marica dobila mengu a ivica joj rekao....marice koliko se ja razumijem u to a ja se dobro razumijem...tebi su odrezali kuracA nene, to je po meni stvar higijene oprosti. To je moje neko strucno misljenje
A znam, jel bi i preko brkova preso? Meni je ostalo gadno iskustvo jer sam imo u razredu curu koja je imala problema s pazusima i znojenjem i gadi mi se jednostavno.to je isto kao kad je marica dobila mengu a ivica joj rekao....marice koliko se ja razumijem u to a ja se dobro razumijem...tebi su odrezali kurac
ti si vjerojatno jedan od onih kojima se gadi i polizati ženu)A znam, jel bi i preko brkova preso? Meni je ostalo gadno iskustvo jer sam imo u razredu curu koja je imala problema s pazusima i znojenjem i gadi mi se jednostavno.
Trudim se ne jesti meso...evo vec godinu danaSamo double bigtasty bacon
E vidis tu grijesis, a ti si na konto pazuha zakljucio da ja ne volim polizat picku. Fascinantnoti si vjerojatno jedan od onih kojima se gadi i polizati ženu)
Jbt podrigneš kada?Ja sam profi.. Meni se to ne desava
Ne... Ja sam savrsenaJbt podrigneš kada?
evo mjenjam profilnu da Mozartu ne gadim životE vidis tu grijesis, a ti si na konto pazuha zakljucio da ja ne volim polizat picku. Fascinantno
Vege burgereSig pa šta ti jedeš?
daj mi objasni mi smanjene inteligencije ne kužimoVege burgere
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|