sinisazg
Well-known member
eto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljiviMa da mi pusti nesto od Vatre i to bi joj oprostio

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljiviMa da mi pusti nesto od Vatre i to bi joj oprostio
A nene, to je po meni stvar higijene oprosti. To je moje neko strucno misljenjeeto vidiš....a smetaju te ženske dlačice pod pazuhom....kako smo izbirljivi![]()
Marijole brate znamo da ne traje dva sata, nisi ja, ne lazi bracu svoju....
Samo double bigtasty baconPalacinke iz Mcdonalds su za kurac
Bas sad idem jest u megic, ogladnio sam dostaPalacinke iz Mcdonalds su za kurac
to je isto kao kad je marica dobila mengu a ivica joj rekao....marice koliko se ja razumijem u to a ja se dobro razumijem...tebi su odrezali kuracA nene, to je po meni stvar higijene oprosti. To je moje neko strucno misljenje
A znam, jel bi i preko brkova preso? Meni je ostalo gadno iskustvo jer sam imo u razredu curu koja je imala problema s pazusima i znojenjem i gadi mi se jednostavno.to je isto kao kad je marica dobila mengu a ivica joj rekao....marice koliko se ja razumijem u to a ja se dobro razumijem...tebi su odrezali kurac
ti si vjerojatno jedan od onih kojima se gadi i polizati ženuA znam, jel bi i preko brkova preso? Meni je ostalo gadno iskustvo jer sam imo u razredu curu koja je imala problema s pazusima i znojenjem i gadi mi se jednostavno.
Trudim se ne jesti meso...evo vec godinu danaSamo double bigtasty bacon
E vidis tu grijesis, a ti si na konto pazuha zakljucio da ja ne volim polizat picku. Fascinantnoti si vjerojatno jedan od onih kojima se gadi i polizati ženu)
Jbt podrigneš kada?Ja sam profi.. Meni se to ne desava
Ne... Ja sam savrsenaJbt podrigneš kada?
evo mjenjam profilnu da Mozartu ne gadim životE vidis tu grijesis, a ti si na konto pazuha zakljucio da ja ne volim polizat picku. Fascinantno
Vege burgereSig pa šta ti jedeš?
daj mi objasni mi smanjene inteligencije ne kužimoVege burgere
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |