M
Mozart deleted
Guest
Normalnosad počinje sezona. skoro svaki vikend ću biti oko zg-a. ti si iz zg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalnosad počinje sezona. skoro svaki vikend ću biti oko zg-a. ti si iz zg?
za tebe znam ,kraljiceNe padaju sve zene na pare ja ne...
ne nosim ribe domaPa eto, za sig potegni do zagreba, i kupi neku ribetinu pa se vrati doma s 2-3 ribe i to je to. Pa neces bas svaki put pecat. Trzni glavom
onda dođeš do ontarijaNormalno
šmrcja i patak hahah
Pa ja se nadam da ti mene sad sprdasza tebe znam ,kraljice
ne nosim ribe doma
onda dođeš do ontarija
Ti dodes do Ontarija i odvezes ga do moje adrese...Pa ja se nadam da ti mene sad sprdas
na šta misliš da te sprdam?Pa ja se nadam da ti mene sad sprdas
samo da ne kupi morskuPa eto, za sig potegni do zagreba, i kupi neku ribetinu pa se vrati doma s 2-3 ribe i to je to. Pa neces bas svaki put pecat. Trzni glavom
Ti dodes do Ontarija i odvezes ga do moje adrese...
e to bi bilo bomba ahha .plačam svena šta misliš da te sprdam?
Ma ne samo Amds nego ću i ja po njega otići na OntarioTi dodes do Ontarija i odvezes ga do moje adrese...
super. pa sva trojica do sigiceMa ne samo Amds nego ću i ja po njega otići na Ontario
Znaci ne furas ribu doma, pajdo reci jedan dan ides na pecanje i sve ti je ko po loju. Ne moras pravdat los ulov taj dan nit ista, a vratit ces se doma, spavat ces ko beba iducih 2 tjednana šta misliš da te sprdam?
ne bi te sprdao nikad. da donesem ribu doma tek bi onda bilo čudno hhaaa.ni ne jedem ribe.Znaci ne furas ribu doma, pajdo reci jedan dan ides na pecanje i sve ti je ko po loju. Ne moras pravdat los ulov taj dan nit ista, a vratit ces se doma, spavat ces ko beba iducih 2 tjedna
Pajdo morat čes u lov na Jelenene bi te sprdao nikad. da donesem ribu doma tek bi onda bilo čudno hhaaa.ni ne jedem ribe.
Samo zakljuci sta sam ti gore htio rec. Predoslovno shvacas stvari. Znaci jedan dan si mos dat da se zaletis odozgor do Zagrebane bi te sprdao nikad. da donesem ribu doma tek bi onda bilo čudno hhaaa.ni ne jedem ribe.
ma sve mi jasno. nemaš frke.Samo zakljuci sta sam ti gore htio rec. Predoslovno shvacas stvari. Znaci jedan dan si mos dat da se zaletis odozgor do Zagreba
polako sigi. bit će nam slađe hahha. drugi vikend sam u zg. pa ako budeš slobodna..Ma znam ja da nista od njega
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|