Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, ja sam jako izdrzljiva zenajel bilo teško danas ,sig?
Kazem da je Marijole 1000 %sad tamodobra recenzija za latini. pta kašeš na to?
HAHAHAHAHAHAHHAAH IZURLO SAM SEtužan zbog moje kraljice
hahah dobar je marijole,sve stigneKazem da je Marijole 1000 %sad tamo
mocart ti se smiješ a ja patim cijeli danHAHAHAHAHAHAHHAAH IZURLO SAM SE
ja i patak hahahSombrero drag si mi lik skroz, al tolko dobro mos kenjat da je to cudo hahaha legendo
Ja se ispricavam sto mi je smijesno, ali marijole ti je dobro reko. Od ovog forum udvaranja ti nema nista.mocart ti se smiješ a ja patim cijeli dan
Poslovni put somy... Ljudi koji idu u jebacinu a imaju zenu idu na poslovni putja i patak hahah
reci da ides na pecanje van medimurja, tolko bara i jezera po hrvatskoj ti pecas samo po okolicama cakovca.Poslovni put somy... Ljudi koji idu u jebacinu a imaju zenu idu na poslovni put
Ne padaju sve zene na pare ja ne...pa nek nema. bar je zajebancija. ako imaš para ima žena
jbg kad nikad nejdem na poslovni put. jedino ribolov,a to tek drugi vikendPoslovni put somy... Ljudi koji idu u jebacinu a imaju zenu idu na poslovni put
sad počinje sezona. skoro svaki vikend ću biti oko zg-a. ti si iz zg?reci da ides na pecanje van medimurja, tolko bara i jezera po hrvatskoj ti pecas samo po okolicama cakovca.
Pa eto, za sig potegni do zagreba, i kupi neku ribetinu pa se vrati doma s 2-3 ribe i to je to. Pa neces bas svaki put pecat. Trzni glavomjbg kad nikad nejdem na poslovni put. jedino ribolov,a to tek drugi vikend
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|