Sisata i guzata
Well-known member
Je, bio je vec u zg i zvao me al ja nisam moglaSamo cekam izgovore...nije somby od akcije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, bio je vec u zg i zvao me al ja nisam moglaSamo cekam izgovore...nije somby od akcije...
Saljem adresu u ppsigi reci kad i gdje.teleportiram se odmah
Dodite skupa... On valjda ima slobodan danJel moramo tim redoslijedom ili kako tko moze?
tako je. ne može ona pobjeći od sudbineJe, bio je vec u zg i zvao me al ja nisam mogla
Ti njega samo drazisJe, bio je vec u zg i zvao me al ja nisam mogla
O da, somy... Fino cemo se zabavititako je. ne može ona pobjeći od sudbine
A ne znam ga ovako, ali djeluje kao veoma zaljubljen lik. Kao ventura s pocetaka ovih temaNeznas ti sombija...
Ma ne, bio je na pecanju al zvao me u subotu ujutto brate moj.. Tad me nebi dobila ni majkaTi njega samo drazis
koliko litara i kojeg alkohola da donesem?O da, somy... Fino cemo se zabaviti
Bilo kojeg, desetakkoliko litara i kojeg alkohola da donesem?
Skupa?Dodite skupa... On valjda ima slobodan dan
ventura je slobodan,ja nisamA ne znam ga ovako, ali djeluje kao veoma zaljubljen lik. Kao ventura s pocetaka ovih tema
Ventura je postao ogorcenA ne znam ga ovako, ali djeluje kao veoma zaljubljen lik. Kao ventura s pocetaka ovih tema
Hehe mozda i bi da tvoji petci nisu sa 6 promila u krviMa ne, bio je na pecanju al zvao me u subotu ujutto brate moj.. Tad me nebi dobila ni majka
AjmooooSkupa?
Na startne pozicije...Ajmoooo
Vec se poceo izvlaciti..sombi, poznam te u dusijbg ja ću tu biti najsporiji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|