Sisata i guzata
Well-known member
Ne znam.. Kako stvari stoje tesko...Mislis li ti da ce Sombi kad tad bit sretnik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.. Kako stvari stoje tesko...Mislis li ti da ce Sombi kad tad bit sretnik?
Cao vraze..kao i uvijek ovdje su novosti za tebeJebes novine..forum je zakon
Trebamo napravit ful program: Iz Hrvatske, crna kronika, sport, vrijeme, lifestyle i kuhinjaCao vraze..kao i uvijek ovdje su novosti za tebe
Mislim da se ovdje procita vise nego na 24hNaravno..jutarnje stivo uz kavicu
Bas sam htio predlozit..pokoji link nebi smetaoTrebamo napravit ful program: Iz Hrvatske, crna kronika, sport, vrijeme, lifestyle i kuhinja
Pa imamo... Moje rasprave su crna kronika, iz Hrvatske korona, sport nogomet, vrijeme snijeg, kuhinja uvijek napisem sta jedemTrebamo napravit ful program: Iz Hrvatske, crna kronika, sport, vrijeme, lifestyle i kuhinja
S kim sam se posvadala, s kim pomirila, s kim jebala, itd, itdTema dana SIG i ostali sportasi
Ma kaj bi ga povrijedilaMa mislio je, a ja ga ne zelim povrijedit..
Da, mi se volimo, samo vi toga niste svjesniMa kaj bi ga povrijedila
Da, mi se volimo, samo vi toga niste svjesni
i seks si zaboravila napisatiPa imamo... Moje rasprave su crna kronika, iz Hrvatske korona, sport nogomet, vrijeme snijeg, kuhinja uvijek napisem sta jedem
E, ta, ta...
ja skužio da je rekao da može hahaMa jeste Somy ali Marijole je rekao ne..
Ali u dubini duse je rekao da bi mu to slomilo srce....ja skužio da je rekao da može haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|