Mozarte sta sam ti rekao?a vidiš kako koriste priliku što nisam iz zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozarte sta sam ti rekao?a vidiš kako koriste priliku što nisam iz zg
Kofer u ruke i pobjegni od medimurskih guzvi i uzurbanog zivota u zagreba vidiš kako koriste priliku što nisam iz zg
Najdraže mi je kada se moram praviti grbav da nikada nisam čuo za forumJa ti napisem na pp recenziju od jucer. Necu ovdje jer cura se ne oglasava vise. A spominjala mi je da postoji neki forum, pa ljudi pisu svasta.. kakav li je taj forum ??
A ja mu i dalje sljepo vjerujem... to je moja greskaMozarte sta sam ti rekao?
Cekaj znaci sad je 1:1Mozarte sta sam ti rekao?
Sad je. Ali veceras sam rekao preuzimam vodstvo.Cekaj znaci sad je 1:1
Ja nikad nikome ni ne pricam o forumu, nije diskretnoNajdraže mi je kada se moram praviti grbav da nikada nisam čuo za forum
Nemoj se kladitSad je. Ali veceras sam rekao preuzimam vodstvo.
Meni je dea spomenula na masazi pa sam se pravio da blagog pojma nemam sta je forum, a kad ono well known member hahahaJa nikad nikome ni ne pricam o forumu, nije diskretno
Ja ne spominjem to... Ne zna ekipa cak i ako citaMeni je dea spomenula na masazi pa sam se pravio da blagog pojma nemam sta je forum, a kad ono well known member hahaha
Ja ih pitam pa sta se tamo pise. Kak ja za to neznam i tako.. zanimljiva tema za razbit ledNajdraže mi je kada se moram praviti grbav da nikada nisam čuo za forum
Ajde u 18 vcrsjoš kad bi bilo to ozbiljno haha. došprintao bi
Ja cu sljedecem rec da napise recenzijuProbat ću promijeniti strategiju i naglasiti da će osvanuti recenzija za sat vremena. Onda se možda i potrude.
Hahaha to dode ko prijetnja.Probat ću promijeniti strategiju i naglasiti da će osvanuti recenzija za sat vremena. Onda se možda i potrude.
Ako se ne pojavi u 18. Prekrizi ga. I zamoli moda da ga blokira..Ajde u 18 vcrs
Radije gledam na to kao poticajHahaha to dode ko prijetnja.
dogovoreno?Ajde u 18 vcrs
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|