Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to za nas generacijo, za nas je seks ili dva tjedno...haha bar od nečeg lijepog te boli.
haha sasvim dovoljnoNije to za nas generacijo, za nas je seks ili dva tjedno...
Znaci nije placena nebo besplatna reklamaOldy dva puta???? Pa ja mogu dva puta samo sjesti i ustati se, a ne dva puta za jednu noć seks imati!!!!!! SiGy vas zajebava
Ma idemo na cugu ventura samo da se proljepsa vrijeme..smrznes se ovih dana na terasi...Nego šta je s našom cugom, jesi odustao?
Jbg Mare, pa ti znaš "ako ne mogu jebat - mogu se hvalit"Znaci nije placena nebo besplatna reklama
Nego, jel ima itko na ovoj temi osim patka i mene da nas sig jos nije jebala?Jbg Mare, pa ti znaš "ako ne mogu jebat - mogu se hvalit"
Vidim da je krenula predbilježba, bolje pitaj Moda, on slaže redosljed!!!!Nego, jel ima itko na ovoj temi osim patka i mene da nas sig jos nije jebala?
HVALA Druže bogami kriza udarila i gore i dole a ona nehumanitarkaPatak pitaj sig jel prima bonove...pisaljem ti jedan od 500 kn
ja bi mora biti među prvima. jedino sam ja iskreno zaljubljenVidim da je krenula predbilježba, bolje pitaj Moda, on slaže redosljed!!!!
Bilo je dva putaVidim da je krenula predbilježba, bolje pitaj Moda, on slaže redosljed!!!!
Cekaj malo ja sam sad u drustvu ovih jebaca tipa.sombrero i patakima nas ima haha
Sve sam jebala i nemam namjeru vise.. Nove pobjedePatak pitaj sig jel prima bonove...pisaljem ti jedan od 500 kn
Racunas njegove ili svoje?Bilo je dva puta
Njegovih dva puta, jednom u picku nednom u usta..Racunas njegove ili svoje?
Nema mira dok sombreru nedas LIZSve sam jebala i nemam namjeru vise.. Nove pobjede
opet protiv mene uh.bolje da odem s ovog forumaCekaj malo ja sam sad u drustvu ovih jebaca tipa.sombrero i patak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|