Sisata i guzata
Well-known member
Hocu ako si invalid patkovinoSig pozajmi 100 eura do Plate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu ako si invalid patkovinoSig pozajmi 100 eura do Plate?
Nisam uspio to slagatiHocu ako si invalid patkovino
Hehe sve znašAli tim parama ces platiti sig jel?
Posudi kod SiG , potroši kod kovrcave AneAli tim parama ces platiti sig jel?
Ti si danas nesto opasno ljut na menwPosudi kod SiG , potroši kodkovrcave Ane
Nisam imala vremena, budem sutraCuvaj se.Crnog.Gruje Sig Sig jesi napravila snješka vani
Nisam uopće ljut , učim mladice tržišnu ekonomiju. Bez potrošnje nema prosperiteta , a sve kreće od kurvanja, ali to je već lekcija za kasnijeTi si danas nesto opasno ljut na menw
Ali zasto preko moje grba ceNisam uopće ljut , učim mladice tržišnu ekonomiju. Bez potrošnje nema prosperiteta , a sve kreće od kurvanja, ali to je već lekcija za kasnije
Moli se Zdravko Maric da odstupi s pozicije ministra financija RH i neka moderator preuzme tu funkciju za bolje sutraNisam uopće ljut , učim mladice tržišnu ekonomiju. Bez potrošnje nema prosperiteta , a sve kreće od kurvanja, ali to je već lekcija za kasnije
Oče bit seksaMarijole otisao jebat... Zalim slucaj ne mogu visr pisati, moram kontaktirat nekog iz pp, zurim....
Ti si maco vruća roba, kužiš ? Oko tebe se trenutno sve vrti i cijena ti rasteAli zasto preko moje grba ce
Nego šta je s našom cugom, jesi odustao?Eto sta ti je prijatelj Ventura
Jebe covjek svaki dan... Isto kao da mene zoves ma cugu.. Kad, brate, kad???Nego šta je s našom cugom, jesi odustao?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|