Sisata i guzata
Well-known member
Neee....imam vec nesto u planu, cekam da ri krenes jebat pa da ti vratim,Nema mira dok sombreru nedas LIZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neee....imam vec nesto u planu, cekam da ri krenes jebat pa da ti vratim,Nema mira dok sombreru nedas LIZ
Nego, jel ima itko na ovoj temi osim patka i mene da nas sig jos nije jebala?
Nista ne kapiras sombi... ja sam tvoj navijacopet protiv mene uh.bolje da odem s ovog foruma
Nemoj bit ko Ana somby laveopet protiv mene uh.bolje da odem s ovog foruma
Izazov je prihvacen...Neee....imam vec nesto u planu, cekam da ri krenes jebat pa da ti vratim,
SiGy pa daj vidiš da im je draže da ispadnem mlohavac i da misle kako sam ti sjebao večer!!!!Bilo je dva puta
opet visim šmrcNeee....imam vec nesto u planu, cekam da ri krenes jebat pa da ti vratim,
Nikad! Heroj, a ne zlocinac!SiGy pa daj vidiš da im je draže da ispadnem mlohavac i da misle kako sam ti sjebao večer!!!!
zapamti što si rekao. imaš šampanjacSombi, otvaraj sampanjac
Hvala AmdsNikad! Heroj, a ne zlocinac!
i ja. hahaDobio sam ponudu u inbox sto kuna hahaha
100 po 100 eto tebe u sheratonu sa crystalDobio sam ponudu u inbox sto kuna hahaha
Nista zemo, samo peglaj.Hvala Amds
Svi spominju tu kristalnu jel bolja od.SIG100 po 100 eto tebe u sheratonu sa crystal
Nisam probao ali sam vdio kako izgleda...patko moja.dobio bi jos par krilaSvi spominju tu kristalnu jel bolja od.SIG
Malo je mršavaNisam probao ali sam vdio kako izgleda...patko moja.dobio bi jos par krila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|