Sisata i guzata
Well-known member
Hvaja,Sig slikica ti je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvaja,Sig slikica ti je
Joe ČangrizaviTi si smirio SiG? Pa cijela 4 gardijska ju ne bi bila i stanju smiriti . E nisam se ovako nasmijao od kad je Arkan ubijen.
Tako je, vidis ti to Venty... A svi bi oni htjeli da se ja smirim...Joe Čangrizavi
Ne izlazi nek ulaziNe spominji mi tu dusevnu bolest koja izlazi na supak
Jaoo sjecanje na 2006,7..osnovnjak
Čuo u autu neki dan, mislim da je Extra FM radio.Jaoo sjecanje na 2006,7..osnovnjak
Sad si otkrio oldiu sta je Extra FMČuo u autu neki dan, mislim da je Extra FM radio.
osoblje ne može biti normalnije...nemaš brige...čemu ustručavanje,pa tu rade samo one žene koje to vole i posjeduju rekvizite iz ponude....ako si otvoren još ćeš se i zajebavati sa prodavačicomAjd super.. Gledam shopove, ima zanimljivih stvari, ali ne znam jel osoblje normalno, zato pitam.. Ne narucuje mi se online,, doma sam samo navecer, a znam da bi ovi moji doma to otvorili
znači pričate o meni)Eee... Tako ja i Venty pricamo o deckima koji mi se svidaju, pijuckamo koktele, citamo Cosmo..
mljaccccccccStavis mi prst u picku i toliko drhti da svrsim
koji broj obuće nosiš djevojčice?A gdje je Oldie jbt, nas dvoje kao da se takmicimo ovaj tjedan tko ce imat vise snosaja
38koji broj obuće nosiš djevojčice?
a voliš crvene štiklice?
Volim, imam ih para voliš crvene štiklice?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|