Sisata i guzata
Well-known member
Hvaja,Sig slikica ti je![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvaja,Sig slikica ti je![]()
Joe ČangrizaviTi si smirio SiG? Pa cijela 4 gardijska ju ne bi bila i stanju smiriti . E nisam se ovako nasmijao od kad je Arkan ubijen.
Tako je, vidis ti to Venty... A svi bi oni htjeli da se ja smirim...Joe Čangrizavi![]()
Ne izlazi nek ulaziNe spominji mi tu dusevnu bolest koja izlazi na supak![]()
Jaoo sjecanje na 2006,7..osnovnjak
Čuo u autu neki dan, mislim da je Extra FM radio.Jaoo sjecanje na 2006,7..osnovnjak
Sad si otkrio oldiu sta je Extra FMČuo u autu neki dan, mislim da je Extra FM radio.
osoblje ne može biti normalnije...nemaš brige...čemu ustručavanje,pa tu rade samo one žene koje to vole i posjeduju rekvizite iz ponude....ako si otvoren još ćeš se i zajebavati sa prodavačicomAjd super.. Gledam shopove, ima zanimljivih stvari, ali ne znam jel osoblje normalno, zato pitam.. Ne narucuje mi se online,, doma sam samo navecer, a znam da bi ovi moji doma to otvorili
znači pričate o meniEee... Tako ja i Venty pricamo o deckima koji mi se svidaju, pijuckamo koktele, citamo Cosmo..
mljaccccccccStavis mi prst u picku i toliko drhti da svrsim![]()
koji broj obuće nosiš djevojčice?A gdje je Oldie jbt, nas dvoje kao da se takmicimo ovaj tjedan tko ce imat vise snosaja![]()
38koji broj obuće nosiš djevojčice?
a voliš crvene štiklice?
Volim, imam ih para voliš crvene štiklice?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|