centarfluid
Active member
Kak ste ljudi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutroo, evo radno, neispavano, hvala na pitanju... Ti?Kak ste ljudi?
Nisam.. Nije, Idem na put naspavati se konacnoSIG jel si isla u koji sex shop u zagrebu?
Ajd super.. Gledam shopove, ima zanimljivih stvari, ali ne znam jel osoblje normalno, zato pitam.. Ne narucuje mi se online,, doma sam samo navecer, a znam da bi ovi moji doma to otvoriliNisam.. Nije, Idem na put naspavati se konacno
Justin Bieber awwwwEvo Oldi za laku noć, Justin Bieber i Nicki Minaj
Ja bih kupila lisice...Ajd super.. Gledam shopove, ima zanimljivih stvari, ali ne znam jel osoblje normalno, zato pitam.. Ne narucuje mi se online,, doma sam samo navecer, a znam da bi ovi moji doma to otvorili
Lisice su obicno lose, al ok za roleplay.. Naručeno druzenje ili?Sutra noc se opet druzim..
Bit ce umoran od noci, slomljen od zivota u nedjelju
Da, samo narucena par dana unaprijed da se stignem spremiti i sve isplaniratiLisice su obicno lose, al ok za roleplay.. Naručeno druzenje ili?
odlično,, super.. volio bi i ja bit taj sretnik..Da, samo narucena par dana unaprijed da se stignem spremiti i sve isplanirati
Kad je uloviš pitaj jeZnaci svaki dan lovim SVOG macka po kvartu koji je skocio s prozora i ne mogu ga uloviti kao da sam bila najgora gazdarica na svijetu...
Ti si smirio SiG? Pa cijela 4 gardijska ju ne bi bila i stanju smiriti . E nisam se ovako nasmijao od kad je Arkan ubijen.Ja sam je smirio, vi ste svi isti, dosadili ste.
E jbg. Venty mi je pokazao koliko polagani seks moze biti hot
A kad ga nadem bacam tel. u Savu pred njimMa mogu se smirit ja... Ali sa vjernim muskarcem... Ukoliko to nemam x5 uvijek i zauvijek...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|