Sisata i guzata
Well-known member
Jaci nego ikad.. ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
ono sto se ceka dugo bude najsladje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaci nego ikad.. ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
Ali ako se dugo čeka, prođe vrijeme, a osobito kurcu...... ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
To Jucie, "jebem malo - jebem dobro"Izbirljiv sam postao.
Kaj je najbolje opce nisam jebao dobre ova dva puta kaj sam bioTo Jucie, "jebem malo - jebem dobro"
I sam sam tako nekad davno razmišljao
Sad mi žao
Ee i ja sam sad u zom fazonu, Venty me preobratio i istjerao divlje iz mene...Zapravo kad bolje razmislim, trebam samo neku s kojom bih vodio ljubav i mazio se u medjuvremenu. Pa pod tus zajedno izmedju, i tak to, ono romansa.
Cak me i ono divlje u zadnje vrijeme ne privlaci. 2, 3 sata i dost.
Ma Jucie ti me oduševljavaš, majke mi. Baš tako, za 2-3 sata, odgledam film, NBA utakmicu, pojedem nešto dobro i DA POJEBEM NEŠTO ZA 3 MINIUTE U POLUVREMENUZapravo kad bolje razmislim, trebam samo neku s kojom bih vodio ljubav i mazio se u medjuvremenu. Pa pod tus zajedno izmedju, i tak to, ono romansa.
Cak me i ono divlje u zadnje vrijeme ne privlaci. 2, 3 sata i dost.
Ja bi isto gledala filmMa Jucie ti me oduševljavaš, majke mi. Baš tako, za 2-3 sata, odgledam film, NBA utakmicu, pojedem nešto dobro i DA POJEBEM NEŠTO ZA 3 MINIUTE U POLUVREMENU
Ja bi...Sad bi se svi mazili
Dobro, onda ćemo se zabaviti u ponedjeljak "Vuk s Wall streeta"Ja bi isto gledala film
Samo iznosim svoj mood trenutni, nemoj me gledat neznam ni kaj se dogadalo nije me bilo mjesec danaSad bi se svi mazili
Mislila sam da cemo gledati "male tracerice"...Dobro, onda ćemo se zabaviti u ponedjeljak "Vuk s Wall streeta"
Pa što ti je Vntr, pa vidjet ćeš u mojim godinama, jedino i možeš mazitiSad bi se svi mazili
Svašta se događalo, bolje da ne čitaš.Samo iznosim svoj mood trenutni, nemoj me gledat neznam ni kaj se dogadalo nije me bilo mjesec dana
Stavis mi prst u picku i toliko drhti da svrsimPa što ti je Vntr, pa vidjet ćeš u mojim godinama, jedino i možeš maziti
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|