centarfluid
Active member
pa hvala ti na komplimentima,, iako si me mozda "pogrešno" shvatila na početku, nadam se da je sad to ispravljeno..Inteligencija, humor, karizma, samopouzdanje... A vidi se da Fluid to ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa hvala ti na komplimentima,, iako si me mozda "pogrešno" shvatila na početku, nadam se da je sad to ispravljeno..Inteligencija, humor, karizma, samopouzdanje... A vidi se da Fluid to ima
Inače, volio bih popiti pice jednom s tobom, da vidis da nisam bolesni perveznjak..Inteligencija, humor, karizma, samopouzdanje... A vidi se da Fluid to ima
Da, iskreno mislila sam da se zajebavas i provociras ali sad u komunikaciji vidim da si skroz ok i da znas komuniciratipa hvala ti na komplimentima,, iako si me mozda "pogrešno" shvatila na početku, nadam se da je sad to ispravljeno..
Ma ne mislim to... Bilo bi i meni drago kad se ukaze prilika...Inače, volio bih popiti pice jednom s tobom, da vidis da nisam bolesni perveznjak..
ja sam dosao na ovaj forum iz jednostavnog razloga.. nitko me ne poznaje i može dati mišljenje, a da ne vidi tko sam. slike sam namjerno stavio jer sam i trazio iskreno misljenje koje je "na prvu".. ocekivao sam da ce bit i ruznijih.. ajmo rec da mi je uspjelo.. Van toga sam kao i svi drugi.. A tvoje izjave su zapravo referent razmišljanja o "mom problemu",, zato ti hvalaDa, iskreno mislila sam da se zajebavas i provociras ali sad u komunikaciji vidim da si skroz ok i da znas komunicirati
ma svi su mi ovdje ok!Fluid, pusti SiGy, ona je provokator....
Od nje je jedino gori moj kolega Marijole
Ispricavam ti se za ono jucerma svi su mi ovdje ok!
Mi smo isti igraci, lopov lopova uvijek osjeti...Fluid, pusti SiGy, ona je provokator....
Od nje je jedino gori moj kolega Marijole
I iskreno ti kazem.. Nije to bas neki problem kako si zamislio, muskarci cesto vole pretjerivati u pricama o tome, nije to bas sve tako...Ispricavam ti se za ono jucer
Ja cu te razuvjeriti...I iskreno ti kazem.. Nije to bas neki problem kako si zamislio, muskarci cesto vole pretjerivati u pricama o tome, nije to bas sve tako...
Fluid je lisica.. pazi se Ventura.. ovaj ce jebat..zabit ce svaki milimetar sigiciInače, volio bih popiti pice jednom s tobom, da vidis da nisam bolesni perveznjak..
Sa uzivanjemFluid je lisica.. pazi se Ventura.. ovaj ce jebat..zabit ce svaki milimetar sigici
Radit cemo na samopouzdanju, kao i s VenturomSa uzivanjem
Ne fali njemu samopouzdanja, fali mu par cmRadit cemo na samopouzdanju, kao i s Venturom
Ali nadoknadit ce savrsenom izvedbom...Ne fali njemu samopouzdanja, fali mu par cm
To je sombrerov teren..Uostalom, ako voli lizati dobitna kombinacija
Pali me uostalom da ja budem dominantnijaAli nadoknadit ce savrsenom izvedbom...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|