Sisata i guzata
Well-known member
Nisam nikad bila na nudistickoj... Probala bi, nije mi neugodno nego je uvijek to bilo na nekim stijenama pa mi bilo nepristupačnovolis li nudizam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam nikad bila na nudistickoj... Probala bi, nije mi neugodno nego je uvijek to bilo na nekim stijenama pa mi bilo nepristupačnovolis li nudizam?
Zar nije to obaveza samo za Zg a ne i ostatak ljepe nase ..Ja trebam u nedjelju u Lovran... Mozes mislit kako cu setat s tom krpom na ustima... Dobro je dok EU salje lovu.. Od bilo kakvog turizma drzava se moze oprostiti ove godine (a i prije je ponuda kaskala za drugim zemljama)...
To ne znam al ja se te "obaveze" ne pridrzavam...Zar nije to obaveza samo za Zg a ne i ostatak ljepe nase ..
Necu ni ja i onako u Zg radim ne zivim a odmaram na jadranuTo ne znam al ja se te "obaveze" ne pridrzavam...
a zasto ne probas u kampu.. meni je to prekrasno,, vec 10 tak godina idem samo u naturističke kampove.. U ove malo skuplje moras bit u paru, dok zene same mogu uci,, ja idem sa svojom susjedom koja je mojih godina.. i nije točno da su samo stariji,, ja bi rekao da je prosjek u Valalti nekih 40-45 godina,, a ima i dosta mlađih,, od nekih 25 do nekih 35 godina..Nisam nikad bila na nudistickoj... Probala bi, nije mi neugodno nego je uvijek to bilo na nekim stijenama pa mi bilo nepristupačno
Ma znam da ima svih skupina.. Pogledat cu, ovo ljeto cu vjerojatno u dva navrata ici, Rab i neki grad u Istri, al tek kraj osmog mjesecaa zasto ne probas u kampu.. meni je to prekrasno,, vec 10 tak godina idem samo u naturističke kampove.. U ove malo skuplje moras bit u paru, dok zene same mogu uci,, ja idem sa svojom susjedom koja je mojih godina.. i nije točno da su samo stariji,, ja bi rekao da je prosjek u Valalti nekih 40-45 godina,, a ima i dosta mlađih,, od nekih 25 do nekih 35 godina..
Ma znam da ima svih skupina.. Pogledat cu, ovo ljeto cu vjerojatno u dva navrata ici, Rab i neki grad u Istri, al tek kraj osmog mjeseca
pa ne bi imao nista protiv da ide i sa nama.. nema tu nista seksualnog, a ocito da nisam njen tip za seks,, al siguran sam da bi se mogli zajebavat, pit i sl.fluid odjebi susjedu i vodi sig
Top plaza...ovo je promo video od Valalte,, škicni malo, prekrasno je.. još sam bio u Koversadi, nekad Politinu (krk) i kod crikvenice samo na plaži.. Prvi put, prvih pola h mi je bilo malo čudno i od onda mi je stvarno super,, nakon pola h golotinju vise i ne primjecujes, jednostavno se naviknes, a prekrasan je osjecaj setat i plivat gol
Drago mi je da ti se sviđa..Top plaza...
ma imam ja novaca,, novci su meni najmanji problem.. ali jbg,, tako je kako jefluid ne jebe momcic nego novcic
Da.. Ali meni novac nije bitan u veziVVS dijamanti,samo najbolje za sig hehe
Inteligencija, humor, karizma, samopouzdanje... A vidi se da Fluid to imaDa.. Ali meni novac nije bitan u vezi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|